Elamakerta » Salo pyrkii järjestämään asuntomessut kaupunkikeskustan molemmin puolin jokea kaupungin kehittämisen edistämiseksi.

Salo pyrkii järjestämään asuntomessut kaupunkikeskustan molemmin puolin jokea kaupungin kehittämisen edistämiseksi.

Salo pyrkii järjestämään asuntomessut kaupunkikeskustan molemmin puolin jokea kaupungin kehittämisen edistämiseksi.

## Salo suunnittelee asuntomessujen järjestämistä vuosikymmenen loppupuolella

Salo on esittänyt aikeensa järjestää asuntomessut vuosikymmenen loppupuolella. Tarkemmin ottaen, messut saattaisivat toteutua vuosina 2028, 2029 tai 2030.

## Asuntomessut keskittyisivät kaupungin keskustaan

Asuntomessukohteet olisivat pääasiassa kaupungin keskustassa, joko joen varrella tai sen läheisyydessä. Tämä sijainti tarjoaisi kävijöille mahdollisuuden tutustua kaupungin sydämeen ja sen tarjoamiin palveluihin.

## Yhteistyössä Osuuskunta Suomen asuntomessujen kanssa

Kaupunki on valmistellut suunnitelmaa yhdessä Osuuskunta Suomen asuntomessujen kanssa. Nyt esitetty konsepti täyttää kaupungin tavoitteet kestävästä kaupunkikeskustan kehittämisestä sekä osuuskunnan asettamat vaatimukset messuhankkeen toteuttamiseksi.

## Kaupunginjohtaja ehdottaa periaatepäätöksen hyväksymistä

Kaupunginjohtaja Anna-Kristiina Korhonen on ehdottanut periaatepäätöksen hyväksymistä kaupunginhallitukselle, joka kokoontuu maanantaina. Päätös tulee myös valtuuston käsiteltäväksi.

## Vihreää valoa odotetaan

Mikäli hankkeelle annetaan vihreää valoa, kaupunki alkaa valmistella varsinaista hakemusta asuntomessujen järjestämiseksi.

## Lainaus kirjoittajalta

”Salon kaupungin suunnitelma järjestää asuntomessut vuosikymmenen loppupuolella on merkittävä askel kaupungin kehittämisessä. Asuntomessut tuovat kaupunkiin uusia asukkaita, investointeja ja näkyvyyttä, mikä hyödyttää koko kaupunkia”, sanoo artikkelin kirjoittaja Hannu Vähämäki.

## Johtopäätös

Asuntomessujen järjestäminen Salossa voisi olla merkittävä mahdollisuus kaupungin kehittämiseksi ja sen profiilin nostamiseksi. Seuraavaksi on kaupunginhallituksen ja valtuuston vuoro tehdä päätöksiä hankkeen etenemisestä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *