Elamakerta » Pelastuslaitos sammutti teollisuushallissa palaneen nostimen aiheuttaman tulipalon Salossa – aiheutti hälytyksen suuresta rakennuspalosta.

Pelastuslaitos sammutti teollisuushallissa palaneen nostimen aiheuttaman tulipalon Salossa – aiheutti hälytyksen suuresta rakennuspalosta.

H2: Suuri rakennuspalo Meriniityn teollisuusalueella

Pelastuslaitos sai hälytyksen suuresta rakennuspalosta kello 12.50. Tapahtumapaikkana oli Meriniityn teollisuusalue.

H2: Palomiehet sammuttivat tulipalon nopeasti

Pelastuslaitos onnistui sammuttamaan tänään syttyneen tulipalon Salossa sijaitsevassa teollisuushallissa. Halli sijaitsee lähellä kaupungin keskustaa.

H2: Palossa tuhoutui nivelteleskooppinostin ja irtaimisto

Varsinais-Suomen pelastuslaitoksen mukaan Meriniityn teollisuusalueella sijaitsevassa hallissa paloi nivelteleskooppinostin ja irtaimistoa. Palo aiheutti merkittävää savua lähialueelle, ja noin 1 300 neliön halli kärsi savuvahingoista.

H2: Henkilövahinkoja ei tapahtunut

Pelastuslaitos varmistaa parhaillaan rakennuksen rakenteita palopesäkkeiden varalta. Onneksi henkilövahinkoja ei tapahtunut tulipalossa.

H2: Suuri pelastusoperaatio

Pelastuslaitos sai hälytyksen suuresta rakennuspalosta Saloon Meriniityn teollisuusalueelle Myllyojankadulle noin kello 12.50. Aluksi paikalle hälytettiin 23 pelastuslaitoksen yksikköä, mutta puoli tuntia myöhemmin hälytettyjä yksiköitä oli jo 31.

H2: Kirjoittajan kommentti

Artikkelin kirjoittaja Eino Kossila kommentoi: ”Tämä tapahtuma osoittaa jälleen kerran, kuinka tärkeää on, että meillä on ammattitaitoinen ja nopeasti reagoiva pelastuslaitos. Onneksi henkilövahinkoja ei tapahtunut.”

H2: Johtopäätös

Tapahtuma osoittaa, kuinka nopeasti tilanne voi muuttua vakavaksi. Onneksi tässä tapauksessa henkilövahinkoja ei tapahtunut, mutta merkittävät materiaalivahingot olivat väistämättömiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *