Elamakerta » Suomen Sää » Sää Jyväskylä

Jyväskylän sääennuste 10 päivää

Seuraavaksi esitämme Jyväskylän sääennusteen seuraaville kymmenelle päivälle marraskuun 20. päivästä 2023 marraskuun 29. päivään 2023. Foreca sää Jyväskylä tiedot perustuvat ajankohtaisiin meteorologisiin havaintoihin ja antavat hyvän yleiskuvan siitä, mitä odottaa Jyväskylän alueella.

20 Marraskuu Jyväskylä: korkein -2 ° C, matalin -5 ° C, tuulen nopeus 3 m/s, ja lunta kertyy 1,2 cm.
21 Marraskuu Korkeimmillaan -5°C, matalimmillaan -9°C, tuulen nopeus 3 m/s ja lumikertymä 0,5 cm.
22 Marraskuu Korkeimmillaan -3°C, matalimmillaan -10°C, tuulen nopeus 6 m/s ja lunta kertyy 3,3 cm.
23 Marraskuuta Korkeimmillaan -1°C, matalimmillaan -3°C, tuulen nopeus 4 m/s ja lunta kertyy 5,8 cm.
24 Marraskuuta Korkeimmillaan -3°C, matalimmillaan -9°C, tuulen nopeus 3 m/s ja lunta kertyy 3,6 cm.
25 Marraskuuta Korkeimmillaan -10°C, matalimmillaan -12°C, tuulen nopeus 3 m/s ja lumen määrä 1,2 cm.
26 Marraskuuta Korkeimmillaan -10°C, matalimmillaan -13°C, tuulen nopeus 2 m/s ja lunta kertyy 0,6 cm.
27 Marraskuuta Korkeimmillaan -8°C, matalimmillaan -11°C, tuulen nopeus 2 m/s ja lumen määrä 1,1 cm.
28 Marraskuuta Korkeimmillaan -8°C, matalimmillaan -11°C, tuulen nopeus 2 m/s ja lunta kertyy 0,5 cm.
29 Marraskuuta Korkeimmillaan -8°C, alhaisimmillaan -10°C, tuulen nopeus 3 m/s, ja lunta kertyy 0,5 cm

Jyväskylän sääennuste 15 päivää

Sää Jyväskylä 10 vrk – 15 vrk päivää eteenpäin tarjoaa tärkeää tietoa paikallisille asukkaille ja vierailijoille, jotta he voivat suunnitella toimintaansa ja varautua sään vaihteluihin. Tarkastellaanpa yksityiskohtaisesti odotettuja sääolosuhteita seuraavalle kahdelle viikolle:

Päivä 1-3: Marraskuu 20 – 22, 2023

 • Marraskuu 20, 2023: Alkuviikko alkaa viileällä säällä, kun korkein lämpötila saavuttaa -2 °C ja alin lämpötila laskee -5 °C:een. Tuulen nopeus on 3 m/s, ja päivän aikana odotetaan 1,2 cm lumisadetta.
 • Marraskuu 21, 2023: Tiistaina lämpötila laskee entisestään, korkeimmillaan -5°C ja alimmillaan -9°C. Tuuli puhaltaa 3 m/s nopeudella, ja lunta sataa 0,5 cm.
 • Marraskuu 22, 2023: Keskiviikkona sää Jyväskylä pysyy kylmänä, korkeimmillaan -3°C ja alimmillaan -10°C. Tuulen nopeus kiihtyy 6 m/s:iin, ja päivän aikana lunta kertyy 3,3 cm.

Päivä 4-7: Marraskuu 23 – 26, 2023

 • Marraskuu 23, 2023: Torstaina lämpötila nousee hieman, korkeimmillaan -1°C ja alimmillaan -3°C. Tuulen nopeus on 4 m/s, ja lunta sataa runsaasti 5,8 cm.
 • **Marraskuu 24, 2023: Perjantaina lämpötila pysyy lähellä nollaa, korkeimmillaan -3°C ja alimmillaan -9°C. Tuuli on kohtalaisen voimakasta 3 m/s nopeudella, ja päivän aikana lunta kertyy 3,6 cm.
 • Marraskuu 25, 2023: Lauantaina kylmä yle sää Jyväskylä jatkuu, korkeimmillaan -10°C ja alimmillaan -12°C. Tuulen nopeus pysyy 3 m/s:ssa, ja lunta sataa edelleen, odotettavissa on 1,2 cm lisää.
 • Marraskuu 26, 2023: Sunnuntaina lämpötila pysyy samankaltaisena, korkeimmillaan -10°C ja alimmillaan -13°C. Tuuli hidastuu 2 m/s:iin, ja lunta kertyy 0,6 cm.

Päivä 8-11: Marraskuu 27 – 30, 2023

 • Marraskuu 27, 2023: Uusi viikko alkaa hieman lämpimämmällä säällä, korkeimmillaan -8°C ja alimmillaan -11°C. Tuulen nopeus on 2 m/s, ja lunta sataa 1,1 cm.
 • Marraskuu 28, 2023: Tiistaina sää Jyväskylä 10 pysyy samanlaisena, korkeimmillaan -8°C ja alimmillaan -11°C. Tuulen nopeus on 2 m/s, ja lunta kertyy 0,5 cm.

Päivä 12-15: Joulukuu 1 – 4, 2023

 • Joulukuu 1, 2023: Joulukuun alussa lämpötila pysyy edelleen viileänä, korkeimmillaan -7°C ja alimmillaan -10°C. Tuulen nopeus on 3 m/s, ja lunta sataa 1,0 cm.
 • Joulukuu 2, 2023: Perjantaina lämpötila vaihtelee -7°C:sta -11°C:een. Tuuli puhaltaa 2 m/s nopeudella, ja lunta sataa 0,8 cm.
 • Joulukuu 3, 2023: Lauantaina ja sunnuntaina Jyväskylä sää 10 vrk pysyy samankaltaisena, korkeimmillaan -8°C ja alimmillaan -11°C. Tuulen nopeus on 2 m/s, ja lunta odotetaan kertyvän 0,7 cm.
 • Joulukuu 4, 2023: Sääennusteessa näkyy merkkejä lämpötilan noususta, korkeimmillaan -5°C ja alimmillaan -10°C. Tuulen nopeus pysyy 2 m/s:ssa, ja lunta sataa 0,3 cm.

Ilmatieteen laitos

Ilmatieteen laitos on Suomen johtava instituutio, joka on omistautunut sää- ja ilmastotieteen tutkimukseen sekä 10 vrk sää Jyväskylä ennustamiseen. Se on toiminut keskeisenä toimijana maamme meteorologisten tietojen tuottamisessa ja levittämisessä yli sadan vuoden ajan. Tässä artikkelissa tarkastelemme Ilmatieteen laitosta, sen roolia Jyväskylän sääennusteissa sekä verkkosivuston tarjoamia erityisiä resursseja, jotka auttavat käyttäjiä saamaan tarkempia säätietoja.

Ilmatieteen laitos: Sään Tieteellinen Voima

Sää Jyväskylä – Ilmatieteen laitos on Suomen johtava asiantuntija sää- ja ilmastotieteissä. Sen asiantuntemus perustuu vankkaan tieteelliseen tutkimukseen ja vuosikymmenten kokemukseen meteorologian alalla. Laitoksen tehtävänä on kerätä, analysoida ja ennustaa sää- ja ilmastotietoa sekä tarjota näitä tietoja yhteiskunnan eri sektoreille ja kansalaisille.

Jyväskylän Sääennusteet ja Ilmatieteen laitos

Sää Jyväskylä Ilmatieteen laitos on keskeinen toimija myös Jyväskylän alueen sääennusteiden tuottamisessa. Sen ennustajat ja tutkijat seuraavat tarkasti alueen sääolosuhteita ja käyttävät huippuluokan teknologiaa ennusteiden laatimiseen. Jyväskylän sääennusteissa Ilmatieteen laitoksen panos on merkittävä, sillä se varmistaa paikallisten ennusteiden luotettavuuden ja tarkkuuden.

Ilmatieteen laitoksen Verkkosivusto ja Sääpalvelut

Ilmatieteen laitoksen verkkosivusto on arvokas resurssi kaikille, jotka haluavat saada ajantasaista ja luotettavaa säätietoa Jyväskylästä tai mistä tahansa muusta Suomen kohteesta. Sivusto tarjoaa useita erityisiä ominaisuuksia ja resursseja, jotka auttavat käyttäjiä saamaan tarkempia sää Jyväskylä tuntiennuste.

Yksi merkittävä ominaisuus on ”Sääennusteet” -osio, jossa käyttäjät voivat tarkastella Jyväskylän ja muiden paikkakuntien päivittäisiä ja pitkän aikavälin sääennusteita. Sääennusteet tarjoavat tietoa päivän korkeimmista ja alhaisimmista lämpötiloista, tuulen nopeudesta, sademäärästä ja mahdollisista sääilmiöistä, kuten sateista tai lumisateista. Tämä tieto on hyödyllinen niin arjen suunnittelussa kuin ulkoilma-aktiviteettien järjestämisessä.

Toinen tärkeä ominaisuus on ”Sääkartat ja -havainnot” -osio, joka tarjoaa käyttäjille visuaalisen katsauksen ajankohtaiseen säätilanteeseen. Käyttäjät voivat tarkastella säätutkakuvia, sääsatelliittikuvia ja muita graafisia esityksiä, jotka auttavat ymmärtämään sää Jyväskylä Foreca kehitystä ja mahdollisia sääilmiöitä. Tämä on erityisen hyödyllistä silloin, kun seurataan nopeasti muuttuvia sääolosuhteita, kuten ukkosmyrskyjä tai lumipyryjä.

Foreca-sääpalvelut

Sää Foreca Jyväskylä on olennainen osa jokapäiväistä elämäämme, vaikuttamassa päätöksiimme aina vaatevalinnoista matkasuunnitelmiin. Tarkan ja ajantasaista sääinformaatiota tarvitaan monissa tilanteissa, ja yksi luotettava sääpalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman palveluita, on Foreca. Tässä artikkelissa tarkastellaan Foreca-sääpalveluja erityisesti Jyväskylän näkökulmasta ja korostetaan niiden ainutlaatuisia ominaisuuksia.

 1. Foreca-sääennusteet Jyväskylässä

Foreca tarjoaa kattavia 15 vrk sää Jyväskylä alueelle, jotka perustuvat huippuluokan meteorologiseen tietoon ja tekniikkaan. Käyttäjät voivat saada päivittäisiä sääennusteita, jotka sisältävät tietoa päivän korkeimmista ja alhaisimmista lämpötiloista, tuulen nopeudesta, ilman kosteudesta ja mahdollisista sääilmiöistä.

Yksi Forecan erityisistä vahvuuksista on sen tarkkuus. Sääennusteet päivittyvät säännöllisesti ja tarjoavat käyttäjille luotettavaa tietoa, joka auttaa heitä suunnittelemaan päivänsä paremmin. Tämä on erityisen tärkeää Jyväskylässä, jossa 25 vrk sää Jyväskylä Foreca voivat vaihdella nopeasti ja vaikuttaa moniin ulkoilma-aktiviteetteihin ja liikenteeseen.

 1. Tuntikohtaiset Sääpäivitykset

Foreca-sääpalvelut tarjoavat myös tuntikohtaisia sääpäivityksiä, jotka ovat erityisen hyödyllisiä niille, jotka tarvitsevat tarkkaa tietoa sää Jyväskylä Ilmatieteenlaitos kehityksestä lyhyellä aikavälillä. Tuntikohtaiset ennusteet kertovat käyttäjille, mitä odottaa seuraavien tuntien aikana, jolloin he voivat tehdä ajankohtaisia päätöksiä esimerkiksi ulkoilusta tai matkustamisesta.

 1. Erityiset Sääkartat ja Grafiikka

Foreca-sääpalvelut tarjoavat myös käyttäjilleen mahdollisuuden tarkastella erityisiä sääkarttoja ja grafiikkaa, jotka auttavat paremmin ymmärtämään Foreca sää Jyväskylä 10 vrk monimutkaisia piirteitä. Näihin kuuluvat esimerkiksi säätutkakuvat, jotka näyttävät sadepilvien liikkeen reaaliajassa, ja sääsatelliittikuvat, jotka tarjoavat kattavan näkymän pilvipeitteestä ja ilman liikkeistä.

Sääkartat ja grafiikka tarjoavat myös muita tietoja, kuten ilmanpaineen muutokset, tuulen suunnan ja nopeuden sekä sateen ja lumen ennusteet. Tämä tieto on erityisen hyödyllistä niille, jotka seuraavat tarkasti sään vaikutuksia esimerkiksi merenkulkuun, maanviljelykseen tai ilmansaasteisiin.

 1. Foreca Premium-palvelu

Foreca tarjoaa myös Premium-palvelun, joka on suunniteltu niille, jotka vaativat entistä tarkempaa ja räätälöityä sääinformaatiota. Premium-palveluun kuuluu useita lisäominaisuuksia, kuten varoitukset sää 10 vrk Jyväskylä ääri-ilmiöistä, tarkemmat kartat ja grafiikka sekä mahdollisuus asettaa omia säätiedotteita ja muistutuksia.