Elamakerta » Salo myöntää 15 000 euron tuen Halikon Kurpitsaviikoille ja tarjoaa ilmaiskuljetuksia kartanoihin sekä Veturitalliin houkutellakseen vierailijoita.

Salo myöntää 15 000 euron tuen Halikon Kurpitsaviikoille ja tarjoaa ilmaiskuljetuksia kartanoihin sekä Veturitalliin houkutellakseen vierailijoita.

Salo myöntää 15 000 euron tuen Halikon Kurpitsaviikoille ja tarjoaa ilmaiskuljetuksia kartanoihin sekä Veturitalliin houkutellakseen vierailijoita.

Salo tukee Halikon Kurpitsaviikkoja merkittävällä avustuksella

Tänä vuonna Salo on päättänyt tukea Halikon Kurpitsaviikkoja 15 000 euron avustuksella. Tämä on merkittävä kasvu verrattuna viime vuoteen, jolloin kaupunki tuki tapahtumaa pienemmällä summalla.

Yhteistyösopimus Halikon Yrittäjien ja Rannikon Puutarhan kanssa

Salo on solminut Halikon Yrittäjien ja Rannikon Puutarhan kanssa sopimuksen markkinointiyhteistyöstä. Sopimus hyväksyttiin kaupunginhallituksen toimesta maanantaina. Tämän sopimuksen myötä kaupunki auttaa rahallisesti tapahtuman järjestelyissä ja saa vastineeksi positiivista julkisuutta.

Kurpitsaviikot laajenevat koko Salon alueelle

Kurpitsaviikkojen suosio on kasvanut merkittävästi, ja tapahtuma on saanut paljon huomiota sosiaalisessa mediassa sekä tapahtuman omilla kotisivuilla. Järjestäjät suunnittelevat laajentavansa Kurpitsaviikot koko Salon alueelle ja tekevät siitä vuosittaisen tapahtuman.

Liikenneturvallisuus keskiössä

Kurpitsapuiston suosio on ylittänyt odotukset, ja se vetää puoleensa vierailijoita eri puolilta maata. Tämä on kuitenkin aiheuttanut liikenteellisiä haasteita, minkä vuoksi kaupungin myöntämästä tuesta 10 000 euroa on suunnattu tapahtuman liikenneturvallisuuden parantamiseen ja liikenteenohjaukseen Halikon museosillan lähistöllä.

Verkkosivujen ja sosiaalisen median kanavien ylläpito

Tuesta kolmannes on varattu tapahtuman verkkosivujen ja sosiaalisen median kanavien ylläpitoon ja sisällöntuotantoon. Tämän lisäksi kaupunki pyrkii hillitsemään liikennemääriä järjestämällä ilmaisia linja-autokuljetuksia yhteistyössä Suur-Seudun Osuuskaupan kanssa.

Kurpitsaviikot järjestetään lokakuussa

Halikon Kurpitsaviikot järjestetään 9.–22. lokakuuta. Tapahtuma tarjoaa monipuolista ohjelmaa ja houkuttelee kävijöitä ympäri maan.

Kirjoittajan kommentti

”Kurpitsaviikkojen suosio on ollut ilahduttavaa nähdä. Tapahtuman laajentaminen koko Salon alueelle tuo uusia mahdollisuuksia ja haasteita, mutta uskomme, että se on hyväksi sekä tapahtumalle että koko kaupungille”, toteaa artikkelin kirjoittaja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *