Elamakerta » Räppäri Gettomasa kritisoi voimakkaasti toimittajaa ja Keskisuomalaista lehteä haastattelussa – ksml.fi

Räppäri Gettomasa kritisoi voimakkaasti toimittajaa ja Keskisuomalaista lehteä haastattelussa – ksml.fi

Räppäri Gettomasa kritisoi voimakkaasti toimittajaa ja Keskisuomalaista lehteä haastattelussa - ksml.fi

H2: Gettomasa kritisoi Keskisuomalaista haastattelussa

Räppäri Gettomasa, oikealta nimeltään Henri Vähäkainu, otti voimakkaasti kantaa Keskisuomalaisen haastattelussa. Hän ei säästellyt sanojaan arvostellessaan toimittajaa ja lehteä.

H2: Keskustelu sai kipakan käänteen

Haastattelun edetessä Gettomasan ja toimittajan välinen keskustelu sai odottamattoman käänteen. Räppäri ilmaisi tyytymättömyytensä toimittajan kysymyksiin ja lehden linjaan sanomalla: ”Siis äijä! Oot sää vittu tosissas?”.

H2: Kritiikkiä lehden linjaa kohtaan

Gettomasa ei tyytynyt pelkästään toimittajan tylyttämiseen, vaan hän otti kantaa myös Keskisuomalaisen linjaan. Räppärin mukaan lehti ei tee riittävästi töitä nuorten lukijoiden eteen, mikä on johtanut siihen, että lehden lukijakunta koostuu pääosin vanhemmasta väestöstä.

H2: Gettomasan näkemys mediasta

Gettomasan mukaan media ei aina ymmärrä nuorten todellisuutta. Hän kritisoi mediaa siitä, että se ei aina osaa kohdata nuoria heidän omalla kielellään ja omista lähtökohdistaan.

H2: Lainaus sivuston kirjoittajalta

”Gettomasan kritiikki Keskisuomalaisen toimittajaa ja lehteä kohtaan on herättänyt paljon keskustelua. On tärkeää, että media ymmärtää ja kunnioittaa kaikkia lukijakuntiaan, myös nuoria”, toteaa sivuston kirjoittaja.

H2: Sivuston kirjoittajan johtopäätös

Sivuston kirjoittaja päättää: ”Gettomasan sanomisilla on painoarvoa. Ne muistuttavat meitä siitä, että median on kyettävä kohtaamaan eri-ikäiset lukijat heidän omista lähtökohdistaan. Tämä on tärkeää, jotta media voi palvella kaikkia yhteiskunnan jäseniä tasapuolisesti.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *