Elamakerta » Kauppahallin asiakas ei halua hajuhaittoja eikä ostamattomia asiakkaita Kuopion kauppahalliin – Savon Sanomat

Kauppahallin asiakas ei halua hajuhaittoja eikä ostamattomia asiakkaita Kuopion kauppahalliin – Savon Sanomat

Kauppahallin asiakas ei halua hajuhaittoja eikä ostamattomia asiakkaita Kuopion kauppahalliin - Savon Sanomat

## Kuopion kauppahallin asiakaskunta herättää keskustelua

Kuopion kauppahallin asiakaskunta on viime aikoina herättänyt paljon keskustelua. Asiakkaat jakautuvat karkeasti kahteen ryhmään: niihin, jotka tulevat ostoksille ja niihin, jotka tulevat vain viettämään aikaa. Jälkimmäiset eivät välttämättä osta mitään, mutta heidän läsnäolonsa saattaa häiritä muita asiakkaita.

## Haiseva seura ei ole tervetullut

Kauppahallin asiakkaat ovat ilmaisseet huolensa haisevasta seurasta. Tämä viittaa henkilöihin, jotka eivät noudata perushygieniaa ja joiden läsnäolo saattaa olla epämiellyttävä muille asiakkaille. Tämä on aiheuttanut närää erityisesti niiden asiakkaiden keskuudessa, jotka tulevat kauppahalliin ostoksille.

## Jalalliset, jotka eivät osta mitään

Toinen huolenaihe on niin sanotut ”jalalliset”, eli henkilöt, jotka tulevat kauppahalliin vain viettämään aikaa eivätkä osta mitään. Heidän läsnäolonsa saattaa häiritä muita asiakkaita ja kauppiaita. Tämä on herättänyt keskustelua siitä, tulisiko kauppahallin olla vain ostoksille tulevien asiakkaiden käytössä.

## Kirjoittajan kommentti

Kirjoittajan näkemys

Savon Sanomien kirjoittaja toteaa, että Kuopion kauppahallin asiakaskunnan jakautuminen kahteen ryhmään on herättänyt paljon keskustelua. Hän toteaa, että haiseva seura ja jalalliset, jotka eivät osta mitään, voivat häiritä muita asiakkaita.

## Johtopäätös

Johtopäätös

Kirjoittajan mukaan on tärkeää, että kauppahallin asiakaskunta koostuu pääasiassa henkilöistä, jotka tulevat ostoksille. Tämä takaa miellyttävän ostosympäristön kaikille asiakkaille ja kauppiaille. Haisevan seuran ja jalallisten, jotka eivät osta mitään, läsnäolo saattaa häiritä muita ja aiheuttaa epämiellyttävän ilmapiirin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *