Elamakerta » Kiekko-Espoo on jättänyt lisenssihakemuksen Liigaan, kertoo Ilta-Sanomat ja Lapin Kansa.

Kiekko-Espoo on jättänyt lisenssihakemuksen Liigaan, kertoo Ilta-Sanomat ja Lapin Kansa.

Kiekko-Espoo on jättänyt lisenssihakemuksen Liigaan, kertoo Ilta-Sanomat ja Lapin Kansa.

H2: Kiekko-Espoo jätti lisenssihakemuksen Liigalle

Kiekko-Espoo on tehnyt merkittävän askeleen kohti paluuta jääkiekon pääsarjaan. Ilta-Sanomien mukaan seura on lähettänyt lisenssihakemuksensa Liigalle, mikä on ensimmäinen askel kohti mahdollista nousua Suomen korkeimmalle jääkiekkosarjatasolle.

H2: Hakemusprosessi

Lisenssihakemuksen jättäminen on ensimmäinen vaihe prosessissa, jossa seura pyrkii saamaan paikan Liigassa. Hakemus käsitellään Liigan toimesta, jonka jälkeen päätös tehdään seuran mahdollisesta noususta pääsarjaan.

H2: Kiekko-Espoon historia

Kiekko-Espoo on ollut aiemmin mukana Liigassa, mutta putosi Mestikseen kauden 1997-1998 päätteeksi. Seura on sen jälkeen pelannut Mestiksessä ja Suomi-sarjassa, mutta on nyt tehnyt selväksi halunsa palata takaisin huipulle.

H2: Lainaus sivuston kirjoittajalta

Sivuston kirjoittaja kommentoi tilannetta seuraavasti: ”Kiekko-Espoon paluu Liigaan olisi merkittävä askel seuralle, joka on jo pitkään halunnut palata takaisin Suomen korkeimmalle jääkiekkosarjatasolle. Seura on tehnyt paljon töitä tämän tavoitteen eteen, ja lisenssihakemuksen jättäminen on konkreettinen osoitus tästä.”

H2: Johtopäätös

Kiekko-Espoon lisenssihakemus Liigalle on merkittävä askel seuran pyrkimyksessä palata takaisin Suomen jääkiekon huipulle. Seura on osoittanut olevansa valmis tekemään tarvittavat toimenpiteet tavoitteensa saavuttamiseksi. Nyt on Liigan vuoro arvioida, onko Kiekko-Espoo valmis palaamaan pääsarjaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *