Elamakerta » Ensi viikolla Tampereella odotetaan jopa 24 asteen pakkaslukemia.

Ensi viikolla Tampereella odotetaan jopa 24 asteen pakkaslukemia.

Ensi viikolla Tampereella odotetaan jopa 24 asteen pakkaslukemia.

Tampereelle luvassa kylmää vuodenvaihteeksi

Tampereen asukkaat voivat varautua kylmenevään säähän vuodenvaihteen tienoilla. Luvassa on 16–19 asteen pakkasia, mutta tämä on vasta alkusoittoa tulevalle.

Pakkanen kiristyy ensi viikolla

Ensi viikon puolivälissä pakkasen odotetaan laskevan yli 20 asteeseen. Sääpalvelu Foreca ennustaa keskiviikon korkeimmaksi lämpötilaksi -20 astetta ja alimmaksi -23 astetta. Torstaina kylmyys vain lisääntyy, sillä päivän korkeimman lämpötilan ennuste on -22 astetta ja alimman jopa -24 astetta.

Perjantaina helpotusta

Perjantaina alin lämpötila on ennustettu olevan 22 pakkasastetta, mutta päivän korkeimmaksi lämpötilaksi on luvattu jo 15 pakkasastetta.

Ilmatieteen laitos puolestaan ennustaa Tampereelle maltillisempia pakkaspäiviä. Keskiviikkona 3. tammikuuta lämpötilan odotetaan laskevan alimmillaan -18 asteeseen, torstaina se nousee pari astetta ylemmäs.

Kirjoittajan kommentti

”Sääolosuhteet voivat vaihdella nopeasti, joten on tärkeää seurata sääennusteita ja varautua asianmukaisesti. Tampereen asukkaiden kannattaa pukeutua lämpimästi ja varmistaa, että heidän kotinsa ovat valmiita kylmään sääseen”, toteaa sivuston kirjoittaja.

Johtopäätös

Vaikka Tampereelle on luvassa kylmää, on tärkeää muistaa, että sää voi muuttua nopeasti. Sääennusteiden seuraaminen ja asianmukainen varautuminen ovat avainasemassa kylmän sään kohtaamisessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *