Elamakerta » Poliisi kehottaa varovaisuuteen tuntemattomilta ihmisiltä käteistä pyytävien kanssa, kertoo MTV Uutiset.

Poliisi kehottaa varovaisuuteen tuntemattomilta ihmisiltä käteistä pyytävien kanssa, kertoo MTV Uutiset.

Poliisi kehottaa varovaisuuteen tuntemattomilta ihmisiltä käteistä pyytävien kanssa, kertoo MTV Uutiset.

# Poliisi kehottaa varovaisuuteen: Varo tuntemattomia, jotka pyytävät käteistä

Poliisi on antanut varoituksen kansalaisille, jotka saattavat joutua kohtaamaan tuntemattomia ihmisiä pyytämässä käteistä. Tämä varoitus tulee sen jälkeen, kun poliisi on saanut useita ilmoituksia näistä tilanteista.

## Varoitus koskee kaikkia

Poliisi kehottaa kaikkia kansalaisia olemaan varovaisia ja tarkkaavaisia, kun heitä lähestytään rahapyyntöjen kanssa. Tämä koskee erityisesti vanhempia ihmisiä, jotka saattavat olla erityisen haavoittuvia tällaisissa tilanteissa.

## Poliisi kehottaa ilmoittamaan epäilyttävistä tapauksista

Jos kohtaat tilanteen, jossa sinulta pyydetään rahaa tuntemattomalta henkilöltä, poliisi kehottaa ilmoittamaan asiasta välittömästi. Tämä auttaa poliisia tutkimaan asiaa ja ehkäisemään mahdollisia rikoksia.

## Lainaus sivuston kirjoittajalta

”Olemme saaneet useita ilmoituksia tapauksista, joissa tuntemattomat ihmiset ovat pyytäneet käteistä. Kehotamme kaikkia olemaan varovaisia ja ilmoittamaan poliisille, jos he kohtaavat tällaisen tilanteen”, sanoo sivuston kirjoittaja.

## Johtopäätös

On tärkeää olla tietoinen ympäristöstään ja olla varovainen, kun tuntemattomat ihmiset pyytävät rahaa. Poliisi kehottaa kaikkia olemaan valppaina ja ilmoittamaan epäilyttävistä tapauksista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *