Elamakerta » Oulussa on koettu runsaasti hellepäiviä touko-kesäkuussa, lämpötilan kohotessa perjantaina yli 28 asteeseen Oulunsalossa – kaleva.fi.

Oulussa on koettu runsaasti hellepäiviä touko-kesäkuussa, lämpötilan kohotessa perjantaina yli 28 asteeseen Oulunsalossa – kaleva.fi.

Oulussa on koettu runsaasti hellepäiviä touko-kesäkuussa, lämpötilan kohotessa perjantaina yli 28 asteeseen Oulunsalossa - kaleva.fi.

Oulussa on nautittu hellepäivistä touko-kesäkuussa

Oulussa on ollut ilo kokea runsaasti hellepäiviä touko-kesäkuun aikana. Lämpötila nousi perjantaina Oulunsalossa jopa yli 28 asteeseen, mikä on huomattavasti keskimääräistä korkeampi lämpötila tälle ajankohdalle.

Hellepäivien määrä ylitti odotukset

Oulun alueella on totuttu kohtuullisen lämpimiin kesäsäihin, mutta tämän vuoden touko-kesäkuu on tarjonnut poikkeuksellisen paljon hellepäiviä. Tämä on ollut iloinen yllätys paikallisille asukkaille, jotka ovat päässeet nauttimaan auringonpaisteesta ja korkeista lämpötiloista.

Lämpötila nousi perjantaina huippuunsa

Perjantai oli erityisen kuuma päivä Oulun alueella, kun lämpötila kohosi Oulunsalossa yli 28 asteeseen. Tämä on huomattavasti yli keskimääräisen lämpötilan, joka on tähän aikaan vuodesta yleensä noin 20 astetta.

Lainaus sivuston kirjoittajalta

Sivuston kirjoittaja kommentoi tilannetta seuraavasti: ”Tämänvuotinen touko-kesäkuu on ollut Oulussa poikkeuksellisen lämmin. Hellepäivien määrä on ylittänyt odotukset, ja lämpötila on noussut useita kertoja yli 25 asteen. Tämä on ollut iloinen yllätys paikallisille asukkaille, jotka ovat päässeet nauttimaan auringonpaisteesta ja korkeista lämpötiloista.”

Johtopäätös

Sivuston kirjoittajan johtopäätös on, että Oulun alueen asukkaat ovat saaneet nauttia poikkeuksellisen lämpimästä touko-kesäkuusta. Lämpötila on noussut useita kertoja yli 25 asteen, mikä on ylittänyt odotukset. Tämä on tarjonnut paikallisille asukkaille mahdollisuuden nauttia auringonpaisteesta ja korkeista lämpötiloista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *