Elamakerta » Oulussa viikko alkaa talvisissa merkeissä: tuuliset sadepäivät vaihtuvat pakkaseen ja aurinko saattaa näyttäytyä.

Oulussa viikko alkaa talvisissa merkeissä: tuuliset sadepäivät vaihtuvat pakkaseen ja aurinko saattaa näyttäytyä.

Oulussa viikko alkaa talvisissa merkeissä: tuuliset sadepäivät vaihtuvat pakkaseen ja aurinko saattaa näyttäytyä.

Oulun säätalvi: Tuuliset sadepäivät jäävät taakse, pakkaspäivät astuvat esiin

Oulun kaupungissa on alkanut varsin talvinen viikko, kun tuuliset sadepäivät ovat vaihtuneet pakkaspäiviin. Tämä merkitsee sitä, että talvi on todella saapunut Ouluun.

Talven tulo Ouluun

Tuuliset ja sateiset päivät ovat olleet Oulussa vallitseva sääilmiö viime aikoina. Kuitenkin, tämä viikko tuo mukanaan muutoksen, kun tuuliset sadepäivät vaihtuvat pakkaspäiviin. Tämä tarkoittaa sitä, että Oulun kaupungissa on alkanut varsin talvinen viikko.

Aurinko pilkahtelee

Vaikka pakkaspäivät ovatkin nyt Oulussa vallitseva sääilmiö, aurinko pilkahtelee ajoittain. Tämä tuo mukanaan valoa ja lämpöä pakkaspäivien keskelle. Aurinkoisen sään myötä Oulun kaupunki näyttää talviselta paratiisilta.

Artikkelin kirjoittajan kommentti

Artikkelin kirjoittaja kommentoi: ”Oulun talvi on todella saapunut. Tuuliset sadepäivät ovat vaihtuneet pakkaspäiviin ja aurinkokin pilkahtelee ajoittain. Tämä on varsin talvinen viikko Oulussa.”

Johtopäätös

Artikkelin kirjoittaja päättelee: ”Talvi on todella saapunut Ouluun. Tuuliset sadepäivät ovat jääneet taakse ja pakkaspäivät ovat astuneet esiin. Aurinko pilkahtelee ajoittain, mikä tuo mukanaan valoa ja lämpöä pakkaspäivien keskelle. Oulun kaupunki näyttää nyt talviselta paratiisilta.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *