Elamakerta » Oulun seudulla kylmä sää jatkuu koko viikon, tuuli lisää pakkasen tuntua keskiviikosta lähtien – Iijokiseutu.

Oulun seudulla kylmä sää jatkuu koko viikon, tuuli lisää pakkasen tuntua keskiviikosta lähtien – Iijokiseutu.

Oulun seudulla kylmä sää jatkuu koko viikon, tuuli lisää pakkasen tuntua keskiviikosta lähtien - Iijokiseutu.

Oulun seudun sääolosuhteet: Kylmä sää jatkuu koko viikon

Oulun seudulla asuvien on varauduttava kylmään säähän, joka pitää aluetta otteessaan koko tulevan viikon. Pakkanen kiristyy erityisesti viikon keskivaiheilla, kun tuuli lisää pakkasen purevuutta.

Pakkanen ja tuuli tekevät sään purevaksi

Viikon keskivaiheilla tuulen odotetaan lisäävän pakkasen tuntua merkittävästi. Tuuli tekee säästä purevan, ja asukkaiden on syytä varautua asianmukaisin vaattein ja suojautua kylmältä.

Varaudu kylmään säähän

Asukkaiden on hyvä varautua kylmään säähän ja mahdollisesti myös liukkaisiin ajokeleihin. On suositeltavaa tarkistaa autojen talvivarusteiden kunto ja varmistaa, että kotona on riittävästi lämmitystä pakkasta varten.

Lainaus sivuston kirjoittajalta

”Kylmä sää jatkuu Oulun seudulla koko viikon, ja erityisesti tuuli tekee pakkasesta purevan. On tärkeää varautua asianmukaisesti ja suojautua kylmältä”, toteaa Iijokiseudun toimittaja.

Sivuston kirjoittajan johtopäätös

Iijokiseudun toimittajan mukaan kylmä sää jatkuu Oulun seudulla koko viikon, ja tuuli lisää pakkasen purevuutta. Asukkaiden on syytä varautua kylmään säähän ja mahdollisesti liukkaisiin ajokeleihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *