Elamakerta » Erittäin huono ajokeli Pohjois-Pohjanmaalla: Ouluun odotetaan yli 10 senttimetrin lumipyryä

Erittäin huono ajokeli Pohjois-Pohjanmaalla: Ouluun odotetaan yli 10 senttimetrin lumipyryä

Erittäin huono ajokeli Pohjois-Pohjanmaalla: Ouluun odotetaan yli 10 senttimetrin lumipyryä

# Pohjois-Pohjanmaalla odotettavissa erittäin huono ajokeli – Ouluun ennustetaan runsasta lumisadetta

Pohjois-Pohjanmaalla on varoitettu autoilijoita erittäin huonosta ajokelistä. Alueelle on ennustettu runsasta lumisadetta, mikä voi vaikeuttaa liikennettä merkittävästi.

## Lumisade voi yltää yli 10 senttiin

Oulun alueella lumisateen määrän odotetaan nousevan jopa yli 10 senttiin. Tämä voi aiheuttaa haasteita erityisesti autoilijoille, jotka ovat liikkeellä alueella. Viranomaiset kehottavatkin varovaisuuteen ja huomioimaan sääolosuhteet liikenteessä.

## Huono ajokeli vaatii varovaisuutta

Huonon ajokelin vallitessa on tärkeää noudattaa varovaisuutta ja sovittaa nopeus olosuhteiden mukaan. Lisäksi on suositeltavaa pitää riittävät turvavälit ja varmistaa, että auton renkaat ovat kunnossa ja soveltuvat talviolosuhteisiin.

## Kirjoittajan kommentti

”Erittäin huono ajokeli vaatii kuljettajilta erityistä varovaisuutta ja huomiota. On tärkeää, että autoilijat ottavat huomioon sääolosuhteet ja sovittavat ajonopeutensa niiden mukaan”, toteaa Kaleva.fi:n toimittaja.

## Kirjoittajan johtopäätös

”Vaikka lumisade tuo mukanaan haasteita, on tärkeää muistaa, että turvallisuus on ensisijainen. Huolellisuus ja varovaisuus liikenteessä ovat avainasemassa erityisesti huonon ajokelin vallitessa”, päättää Kaleva.fi:n toimittaja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *