Elamakerta » Ensi viikon puolivälissä sää muuttuu epävakaaksi ja torstaina saattaa olla huono ajokeli, kun kovat pakkaset lauhtuvat”, Kaleva raportoi.

Ensi viikon puolivälissä sää muuttuu epävakaaksi ja torstaina saattaa olla huono ajokeli, kun kovat pakkaset lauhtuvat”, Kaleva raportoi.

Ensi viikon puolivälissä sää muuttuu epävakaaksi ja torstaina saattaa olla huono ajokeli, kun kovat pakkaset lauhtuvat", Kaleva raportoi.

Sääennuste: Epävakaa sää ja huono ajokeli odotettavissa ensi viikon puolivälissä

Ensi viikon puolessa välissä sää muuttuu epävakaaksi, varoittaa Kaleva. Tämä voi johtaa huonoon ajokeliin torstaina, kun taas kovat pakkaset lauhtuvat.

Epävakaa sää ja huono ajokeli

Sääennusteiden mukaan ensi viikon puolessa välissä sää muuttuu epävakaaksi. Tämä tarkoittaa, että sateita ja tuulia on odotettavissa ympäri maata. Epävakaisen sään myötä ajokeli saattaa heikentyä erityisesti torstaina.

Kovat pakkaset lauhtuvat

Viime aikoina Suomea kurittaneet kovat pakkaset ovat myös lauhtumassa. Tämä tarkoittaa, että lämpötilat nousevat hieman, mutta pysyvät edelleen pakkasen puolella. Lauhtuminen tuo helpotusta erityisesti niille, jotka ovat kärsineet kovista pakkasista.

Lainaus Kalevan kirjoittajalta

”Sää muuttuu ensi viikon puolessa välissä epävakaaksi, mikä voi johtaa huonoon ajokeliin torstaina. Samalla kovat pakkaset lauhtuvat”, sanoo Kalevan sääasiantuntija.

Johtopäätös

Vaikka kovat pakkaset lauhtuvat, ensi viikon puolessa välissä sää muuttuu epävakaaksi. Tämä voi johtaa huonoon ajokeliin torstaina. On tärkeää pysyä ajan tasalla sääennusteista ja varautua mahdollisiin muutoksiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *