Elamakerta » Viikonloppuna avautuu luistelumahdollisuus Mukkulassa Lahdessa – seuraa tapahtumia.

Viikonloppuna avautuu luistelumahdollisuus Mukkulassa Lahdessa – seuraa tapahtumia.

Viikonloppuna avautuu luistelumahdollisuus Mukkulassa Lahdessa - seuraa tapahtumia.

Mukkulan jäähalli avaa ovensa viikonlopuksi

Mukkulan jäähalli Lahdessa kutsuu kaikki yli 21-vuotiaat luistelun ystävät nauttimaan talvisesta liikunnasta tulevana viikonloppuna. Tämä on loistava tilaisuus päästä liikkumaan ja nauttimaan talvisesta säästä.

Luistelua jokaiselle

Mukkulan jäähalli tarjoaa mahdollisuuden luisteluun kaikille, riippumatta siitä, oletko aloittelija vai kokenut luistelija. Jäähalli on avoinna kaikille, jotka haluavat nauttia luistelusta ja talvisesta säästä. Tämä on loistava tilaisuus viettää aikaa ulkona ja nauttia talvesta.

Seuraa ja kunnioita turvallisuusohjeita

Jäähallissa noudatetaan tiukasti turvallisuusohjeita koronaviruspandemian vuoksi. Kävijöitä kehotetaan pitämään turvavälit toisiinsa ja käyttämään kasvomaskeja. Lisäksi jäähalliin pääsee vain rajoitettu määrä ihmisiä kerrallaan, jotta turvavälit voidaan taata.

Lainaus sivuston kirjoittajalta

Sivuston kirjoittaja kommentoi: ”Mukkulan jäähalli on loistava paikka nauttia talvesta ja liikunnasta. Toivomme, että kaikki noudattavat turvallisuusohjeita, jotta voimme pitää hallin avoinna ja turvallisena kaikille.”

Johtopäätös

Mukkulan jäähalli tarjoaa loistavan mahdollisuuden nauttia talvesta ja liikunnasta. Kävijöitä kehotetaan noudattamaan turvallisuusohjeita, jotta halli pysyy avoinna ja turvallisena kaikille. Tämä on loistava tilaisuus päästä ulos ja nauttia talvesta.