Elamakerta » Kuopion kaupungin aurausvallien käsittely aiheuttaa asukkaille vaivaa – muutosta vaaditaan.

Kuopion kaupungin aurausvallien käsittely aiheuttaa asukkaille vaivaa – muutosta vaaditaan.

Kuopion kaupungin aurausvallien käsittely aiheuttaa asukkaille vaivaa - muutosta vaaditaan.

H2: Kuopion lumitöiden jakautuminen herättää keskustelua

Kuopion kaupungin lumitöiden jakautuminen on noussut viime aikoina keskustelun aiheeksi. Kaupungin asukkaat ovat joutuneet kantamaan suuren vastuun lumitöistä, erityisesti aurausvallien poistamisesta. Tämä on herättänyt kysymyksiä siitä, pitäisikö kaupungin ottaa enemmän vastuuta lumitöistä.

H2: Aurausvallit hikinen urakka asukkaille

Kuopion asukkaat ovat joutuneet tekemään raskaita lumitöitä, kun kaupungin aurauskoneet jättävät suuret aurausvallit kotien ja liiketilojen eteen. Aurausvallien poistaminen on hikinen urakka, joka vaatii aikaa ja voimia. Monet asukkaat ovat ilmaisseet tyytymättömyytensä nykyiseen käytäntöön ja vaativat muutosta.

H2: Vaaditaan muutosta lumitöiden jakautumiseen

Kuopion asukkaiden mukaan kaupungin tulisi ottaa enemmän vastuuta lumitöistä. Heidän mielestään on kohtuutonta, että suurin osa lumitöistä jää asukkaiden harteille. Monet asukkaat ovat ilmaisseet huolensa siitä, että he eivät pysty hoitamaan lumitöitä esimerkiksi iän tai terveydentilan vuoksi.

H2: Kirjoittajan näkemys

Savon Sanomien kirjoittaja on samaa mieltä asukkaiden kanssa. Hän toteaa, että nykyinen käytäntö ei ole kohtuullinen ja että kaupungin tulisi ottaa enemmän vastuuta lumitöistä. Kirjoittaja vaatii, että Kuopion kaupungin tulisi tarkastella uudelleen lumitöiden jakautumista ja tehdä tarvittavat muutokset.

H2: Johtopäätös

Savon Sanomien kirjoittajan mukaan on selvää, että Kuopion lumitöiden jakautuminen kaipaa muutosta. Kaupungin tulisi ottaa enemmän vastuuta lumitöistä ja helpottaa asukkaiden taakkaa. Aurausvallien poistaminen ei saisi olla asukkaiden vastuulla, vaan kaupungin tulisi huolehtia siitä, että kadut ovat turvallisia ja käyttökelpoisia myös talvella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *