Elamakerta » Tulipalo syttyi Rautpohjan tehtaalla Jyväskylässä – savu levisi tuotantohalliin, mutta henkilövahingoilta vältyttiin, kertoo YLE.

Tulipalo syttyi Rautpohjan tehtaalla Jyväskylässä – savu levisi tuotantohalliin, mutta henkilövahingoilta vältyttiin, kertoo YLE.

Tulipalo syttyi Rautpohjan tehtaalla Jyväskylässä - savu levisi tuotantohalliin, mutta henkilövahingoilta vältyttiin, kertoo YLE.

## Jyväskylän Rautpohjan tehdas kärsi tulipalosta

Jyväskylässä sijaitsevassa Rautpohjan tehtaassa syttyi tulipalo, joka aiheutti savun leviämisen tuotantohalliin. Onneksi kukaan ei loukkaantunut tapahtuneessa.

## Tulipalon syttyminen

Rautpohjan tehtaan tulipalo syttyi maanantaina iltapäivällä. Palokunta sai hälytyksen paikalle noin kello 14.30. Tulipalo sai alkunsa tehtaan sisätiloista, josta savu levisi tuotantohalliin.

## Palokunnan toiminta

Paikalle saapui useita pelastusyksiköitä, jotka ryhtyivät sammuttamaan tulta välittömästi. Heidän nopean toimintansa ansiosta palo saatiin hallintaan ja estettiin sen leviäminen muihin rakennuksiin.

## Ei henkilövahinkoja

Tärkeintä on, että kukaan ei loukkaantunut tulipalossa. Tehtaan henkilökunta evakuoitiin ajoissa, eikä heille aiheutunut fyysisiä vammoja. Myös tehtaan tuotanto pystyttiin turvaamaan palon aikana ja sen jälkeen.

## Lainaus sivuston kirjoittajalta

”Hälytys tuli sisään kello 14.30. Savua oli levinnyt tuotantohalliin, mutta kukaan ei loukkaantunut”, kertoo YLE:n toimittaja.

## Johtopäätös

Vaikka tulipalo aiheutti savuhaittoja Rautpohjan tehtaalla, onneksi kukaan ei loukkaantunut tapahtuneessa. Palokunnan nopean toiminnan ansiosta palo saatiin hallintaan ja estettiin sen leviäminen muihin rakennuksiin. Tämä tapaus korostaa jälleen kerran paloturvallisuuden merkitystä teollisuuslaitoksissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *