Elamakerta » YLE: Aurajoen jääsillan suunnitelmat lykkääntyvät tulevaisuuteen lauhtuneen sään vuoksi.

YLE: Aurajoen jääsillan suunnitelmat lykkääntyvät tulevaisuuteen lauhtuneen sään vuoksi.

YLE: Aurajoen jääsillan suunnitelmat lykkääntyvät tulevaisuuteen lauhtuneen sään vuoksi.

Suunnitelma Aurajoen jääsillasta siirtyy tulevaisuuteen sään lauhtumisen vuoksi

Aurajoen jääsillan rakentamissuunnitelmat ovat siirtyneet tulevaisuuteen, sillä sää on lauhtunut merkittävästi. Tämä tarkoittaa, että jääsiltaa ei voida turvallisesti rakentaa tällä hetkellä.

Jääsillan rakentaminen vaatii kylmän sään

Jääsillan rakentaminen vaatii pitkäkestoista kylmää säätä, jotta jää paksuuntuisi ja vahvistuisi riittävästi. Tämänhetkinen lauhtuminen on kuitenkin estänyt jään muodostumisen ja vahvistumisen, minkä vuoksi suunnitelmat on pakko siirtää tulevaisuuteen.

Jääsillan turvallisuus on etusijalla

Turvallisuus on aina etusijalla jääsillan rakentamisessa. Jään on oltava riittävän paksua ja vahvaa, jotta se kestää ihmisten painon. Tämänhetkinen sää ei mahdollista turvallisen jääsillan rakentamista, minkä vuoksi suunnitelmat on siirretty tulevaisuuteen.

Jääsillan tulevaisuus

Jääsillan rakentaminen on edelleen suunnitelmissa, mutta se vaatii kylmän sään jatkumista. Sillan rakentaminen on mahdollista, mikäli sääolosuhteet muuttuvat suotuisammiksi.

Lainaus sivuston kirjoittajalta

”Turvallisuus on ensisijainen tekijä jääsillan rakentamisessa. Emme voi ottaa riskejä ihmisten turvallisuuden suhteen, minkä vuoksi suunnitelmat on siirretty tulevaisuuteen”, toteaa sivuston kirjoittaja.

Sivuston kirjoittajan johtopäätös

Sivuston kirjoittaja toteaa: ”Jääsillan rakentaminen on edelleen suunnitelmissa, mutta se vaatii kylmän sään jatkumista. Toivomme, että sääolosuhteet muuttuvat suotuisammiksi, jotta voimme jatkaa suunnitelmiamme.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *