Elamakerta » Maakuntajohtaja Toni K. Laineen vinkit selviytymiseen erittäin kylmissä olosuhteissa: hylkeennahasta tehty karvalakki lämmittää päätä kovimmillakin keleillä.

Maakuntajohtaja Toni K. Laineen vinkit selviytymiseen erittäin kylmissä olosuhteissa: hylkeennahasta tehty karvalakki lämmittää päätä kovimmillakin keleillä.

Maakuntajohtaja Toni K. Laineen vinkit selviytymiseen erittäin kylmissä olosuhteissa: hylkeennahasta tehty karvalakki lämmittää päätä kovimmillakin keleillä.

Hämeen Sanomien Yhteystiedot ja Sovellukset

Hämeen Sanomat on tunnettu ja luotettava tiedonlähde, joka tarjoaa päivittäin ajankohtaisia uutisia ja artikkeleita. Tässä artikkelissa esittelemme Hämeen Sanomien yhteystiedot sekä tarjoamamme sovellukset.

Yhteystiedot

Hämeen Sanomien toimisto sijaitsee Hämeenlinnassa. Postitse meidät tavoittaa osoitteesta PL 530, 13111 Hämeenlinna. Käyntiosoite on Vanajantie 7, Hämeenlinna. Päätoimittajana toimii Tuulia Viitanen.

Sovellukset

Hämeen Sanomat tarjoaa kaksi erilaista sovellusta, jotka on suunniteltu helpottamaan uutisten seuraamista.

Uutissovellus tarjoaa tuoreimmat juttumme ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Sovelluksen voi ladata ja asentaa seuraavasta linkistä: [Asenna uutissovellus](https://www.hameensanomat.fi/asenna/)

Päivän lehti -sovellus sisältää näköislehtemme liitteineen sekä näköislehtien arkiston. Sovelluksen voi asentaa laitteesi sovelluskaupasta. Sovelluksen voi ladata App Storesta tai Google Play -kaupasta.

Johtopäätös

Hämeen Sanomat tarjoaa luotettavan ja ajantasaisen uutispalvelun sekä paperilehden että digitaalisten sovellusten kautta. Sovellukset mahdollistavat uutisten seuraamisen missä ja milloin tahansa, ja ne on suunniteltu palvelemaan lukijoita parhaalla mahdollisella tavalla.

Lainaus päätoimittajalta

”Me Hämeen Sanomissa pyrimme tarjoamaan lukijoillemme ajankohtaista ja luotettavaa tietoa niin paikallisista kuin valtakunnallisista uutisista. Sovelluksemme ovat osa tätä palvelua, ja ne on suunniteltu tekemään uutisten seuraamisesta helppoa ja vaivatonta”, sanoo päätoimittaja Tuulia Viitanen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *