Elamakerta » Kai Tarkiainen, Suomen MM-rallin kilpailujohtaja, ennakoi tulevaa Jyväskylän viikonloppua MTV Urheilun haastattelussa.

Kai Tarkiainen, Suomen MM-rallin kilpailujohtaja, ennakoi tulevaa Jyväskylän viikonloppua MTV Urheilun haastattelussa.

Kai Tarkiainen, Suomen MM-rallin kilpailujohtaja, ennakoi tulevaa Jyväskylän viikonloppua MTV Urheilun haastattelussa.

Suomen MM-rallin kilpailujohtaja Kai Tarkiainen antaa ennakkotietoa Jyväskylän viikonlopusta – MTV Urheilu

Suomen MM-rallin kilpailujohtaja Kai Tarkiainen on antanut MTV Urheilulle ennakkotietoa tulevasta Jyväskylän viikonlopusta. Tarkiainen kertoo, että jännitystä on ilmassa, sillä tuleva kilpailu on perinteikkään rallin vetonaula.

Perinteikäs kilpailu

Suomen MM-ralli on yksi maailman tunnetuimmista ja arvostetuimmista rallikilpailuista. Jyväskylän viikonloppu on aina ollut rallin ytimessä, ja tänä vuonna ei ole poikkeus. Kilpailujohtaja Tarkiainen odottaa innolla tulevaa tapahtumaa.

Vetonaula varmasti

Tarkiaisen mukaan kilpailun vetonaula on sen perinteikkyys. ”Ralli on aina ollut suosittu tapahtuma, ja uskon, että tänä vuonna se on entistäkin suositumpi”, hän sanoo. Kilpailujohtaja uskoo, että rallin suosio kasvaa jatkuvasti ja että tuleva viikonloppu tuo mukanaan paljon jännitystä ja toimintaa.

Kilpailujohtajan ennuste

Tarkiainen ennakoi, että tuleva viikonloppu on täynnä toimintaa. Hän uskoo, että rallin suosio kasvaa jatkuvasti ja että tuleva viikonloppu tuo mukanaan paljon jännitystä ja toimintaa. Kilpailujohtaja odottaa innolla, mitä tuleva viikonloppu tuo tullessaan.

Kilpailujohtajan lainaus

”Ralli on aina ollut suosittu tapahtuma, ja uskon, että tänä vuonna se on entistäkin suositumpi”, sanoo kilpailujohtaja Kai Tarkiainen.

Kilpailujohtajan johtopäätös

Kilpailujohtaja Tarkiainen ennakoi, että tuleva Jyväskylän viikonloppu on täynnä jännitystä ja toimintaa. Hän uskoo, että rallin suosio kasvaa jatkuvasti ja että tuleva viikonloppu tuo mukanaan paljon jännitystä ja toimintaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *