Elamakerta » Jyväskylän Valon kaupunki -tapahtuman laajennus vajaa vuosi sitten – nyt tapahtuman valaistusta himmennetään: ”Toivottavasti ei …” – yle.fi.

Jyväskylän Valon kaupunki -tapahtuman laajennus vajaa vuosi sitten – nyt tapahtuman valaistusta himmennetään: ”Toivottavasti ei …” – yle.fi.

Jyväskylän Valon kaupunki -tapahtuman laajennus vajaa vuosi sitten - nyt tapahtuman valaistusta himmennetään: "Toivottavasti ei ..." - yle.fi.

**Jyväskylän Valon kaupunki -tapahtuma himmentää valojaan**

Vajaa vuosi sitten Jyväskylä päätti laajentaa suosittua Valon kaupunki -tapahtumaa. Nyt kuitenkin näyttää siltä, että tapahtuman valoja ollaan jo himmentämässä.

**Valon kaupunki -tapahtuman laajennus**

Jyväskylän Valon kaupunki -tapahtuma on ollut suosittu tapahtuma kaupungissa jo useiden vuosien ajan. Viime vuonna kaupunki päätti laajentaa tapahtumaa entisestään, lisäämällä uusia valaistuksia ja tapahtumia. Tämä päätös herätti paljon innostusta sekä paikallisissa asukkaissa että kaupungin ulkopuolelta tulevissa vierailijoissa.

**Valojen himmennys**

Nyt kuitenkin näyttää siltä, että tapahtuman valoja ollaan jo himmentämässä. Tämä on herättänyt huolta ja pettymystä monissa tapahtuman ystävissä. Monet toivovat, että tämä ei merkitse tapahtuman loppua, vaan että se jatkuu edelleen, vaikkakin pienemmässä mittakaavassa.

**Kirjoittajan kommentti**

”Toivottavasti tämä ei merkitse Valon kaupungin loppua. Tapahtuma on tuonut paljon iloa ja valoa pimeään syksyyn, ja se on ollut tärkeä osa Jyväskylän kaupungin kulttuuritarjontaa.”

**Kirjoittajan johtopäätös**

Vaikka Valon kaupunki -tapahtuman valoja ollaan himmentämässä, toivotaan, että tapahtuma jatkuu edelleen. Tapahtuma on ollut merkittävä osa Jyväskylän kulttuuritarjontaa, ja sen toivotaan jatkuvan tulevaisuudessakin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *