Elamakerta » Jyväskylä Sinfonian remontoidun salin avajaisissa sellisti tanssi ilosta – YLE raportoi.

Jyväskylä Sinfonian remontoidun salin avajaisissa sellisti tanssi ilosta – YLE raportoi.

Jyväskylä Sinfonian remontoidun salin avajaisissa sellisti tanssi ilosta - YLE raportoi.

Jyväskylä Sinfonia palaa remontoidun salin lavalle – sellisti tanssii ilosta

Jyväskylä Sinfonia on palannut remontoituun konserttisaliinsa, ja sellisti on niin innoissaan, että hän tanssii ilosta. Konserttisalin remontti on ollut pitkä prosessi, joka on nyt vihdoin saatu päätökseen.

Remontti toi uutta ilmettä ja paransi akustiikkaa

Konserttisalin remontti on tuonut mukanaan uuden ilmeen ja parantanut huomattavasti salin akustiikkaa. Remontin myötä sali on saanut uuden elämän, ja sen uskotaan houkuttelevan entistä enemmän yleisöä nauttimaan korkeatasoisesta musiikista.

Sellisti tanssii ilosta

Jyväskylä Sinfonian sellisti ei ole voinut pidätellä iloaan uusitusta salista. Hän on niin innoissaan, että on intoutunut tanssimaan. Tämä kuvastaa hyvin sitä suurta iloa ja innostusta, jota koko orkesteri tuntee päästessään jälleen esiintymään uudistetussa salissa.

Kirjoittajan kommentti

”Jyväskylä Sinfonian paluu remontoituun konserttisaliin on merkittävä tapahtuma. Se ei ole ainoastaan ilon päivä orkesterille, vaan myös kaikille musiikin ystäville. Uudistettu sali tarjoaa entistä paremmat puitteet nauttia korkeatasoisesta musiikista”, kommentoi artikkelin kirjoittaja.

Kirjoittajan johtopäätös

Artikkelin kirjoittaja toteaa lopuksi: ”Jyväskylä Sinfonian paluu remontoituun konserttisaliin on merkki siitä, että musiikkielämä on palaamassa normaaliksi. Se on myös osoitus siitä, kuinka suuri merkitys hyvällä akustiikalla ja viihtyisällä ympäristöllä on musiikin kokemiselle. Sellistin tanssi ilosta kuvastaa hyvin sitä suurta iloa, jota koko orkesteri tuntee päästessään jälleen esiintymään uudistetussa salissa.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *