Elamakerta » Sääennuste ennustaa keskiviikon olevan viikon kylmin päivä, torstaina odotetaan lumisateita koko maassa – MTV Uutiset.

Sääennuste ennustaa keskiviikon olevan viikon kylmin päivä, torstaina odotetaan lumisateita koko maassa – MTV Uutiset.

Sääennuste ennustaa keskiviikon olevan viikon kylmin päivä, torstaina odotetaan lumisateita koko maassa - MTV Uutiset.

Sääennuste: Viikon kylmin päivä on keskiviikko, torstaina lunta koko Suomeen

Sääennusteiden mukaan keskiviikko on tämän viikon kylmin päivä. Torstaina lumisade peittää koko Suomen, kertoo MTV Uutiset.

Keskiviikko tuo viikon kylmimmät lämpötilat

Keskiviikkona lämpötilat laskevat koko maassa. Päivällä lämpötila voi laskea jopa 20 asteeseen pakkasen puolella. Kylmimmillään lämpötilat voivat olla Lapissa, jossa mittari voi näyttää jopa -25 astetta.

Torstaina lunta koko maahan

Torstaina sää muuttuu ja lunta on odotettavissa koko maahan. Lumisade alkaa etelästä ja leviää myöhemmin koko maahan. Lunta voi kertyä paikoin jopa 10-20 cm.

Kirjoittajan kommentti

MTV Uutisten säätoimittaja kommentoi sääennustetta: ”Keskiviikko on viikon kylmin päivä, mutta torstaina sää muuttuu ja lunta on odotettavissa koko maahan. Lumisade voi aiheuttaa haasteita liikenteelle, joten kannattaa varautua ja suunnitella matkansa huolellisesti.”

Johtopäätös

Vaikka keskiviikko on viikon kylmin päivä, torstaina sää muuttuu ja lunta on odotettavissa koko maahan. Lumisade voi aiheuttaa haasteita liikenteelle, joten on tärkeää varautua ja suunnitella matkansa huolellisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *