Elamakerta » Tuulivaroituksia voimassa lähes koko Suomessa, myös Hämeenlinnan seudulla – Myrsky Varpu liikkuu maan yli aamulla.

Tuulivaroituksia voimassa lähes koko Suomessa, myös Hämeenlinnan seudulla – Myrsky Varpu liikkuu maan yli aamulla.

Hämeen Sanomat – Yhteystiedot ja Sovellus

Hämeen Sanomat on tunnettu ja luotettava tiedonlähde, joka tarjoaa ajankohtaiset uutiset ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Tässä artikkelissa esittelemme Hämeen Sanomien yhteystiedot sekä sovelluksen, joka on saatavilla sekä iOS- että Android-laitteille.

## Yhteystiedot

Hämeen Sanomien toimitus sijaitsee Hämeenlinnassa. Postiosoite on PL 530, 13111 Hämeenlinna. Käyntiosoite on Vanajantie 7, Hämeenlinna. Päätoimittajana toimii Tuulia Viitanen.

## Hämeen Sanomat Sovellus

Hämeen Sanomien sovellus tarjoaa tuoreimmat uutiset sekä näköislehden arkistoineen. Sovelluksen voi ladata laitteen sovelluskaupasta.

iOS-käyttäjät voivat ladata sovelluksen [tästä](https://apps.apple.com/fi/app/h%C3%A4meen-sanomat/id6477518982). Android-käyttäjät puolestaan löytävät sovelluksen [täältä](https://play.google.com/store/apps/details?id=fi.media.hameensanomat).

## Päätoimittajan kommentti

Päätoimittaja Tuulia Viitanen kommentoi: ”Hämeen Sanomien sovellus on suunniteltu tarjoamaan lukijoillemme helppo ja nopea tapa pysyä ajan tasalla uusimmista uutisista.”

## Johtopäätös

Hämeen Sanomat tarjoaa luotettavaa ja ajankohtaista tietoa niin painetussa lehdessä kuin digitaalisessa muodossakin. Sovellus on kätevä tapa seurata uutisia ja pysyä ajan tasalla tapahtumista. Lataa sovellus ja pysy ajan tasalla Hämeen alueen uutisista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *