Elamakerta » Rovaniemi teki päätöksen erikoiskasvisruokavaliosta kouluissaan, mutta se koskee toistaiseksi vain tätä vuotta.

Rovaniemi teki päätöksen erikoiskasvisruokavaliosta kouluissaan, mutta se koskee toistaiseksi vain tätä vuotta.

Rovaniemen kaupunki selventää koulujen kasvisruokatarjonnan tulevaisuutta

Rovaniemen kaupunki on antanut tiedotteen, jossa se selventää koulujen ja oppilaitosten tarjoaman kasvisruoan tulevaa asemaa. Tämä seuraa Lapin Kansan maanantaina julkaisemaa uutista, jonka mukaan Rovaniemi suunnittelee muuttavansa kasvisruoan erityisruokavalioksi.

Nykyinen päätös koskee vain kuluvaa vuotta

Kaupungin tiistaina julkaisemassa tiedotteessa kerrotaan, että nykyinen päätös koskee ainoastaan kuluvaa vuotta. Tulevan vuoden 2024 osalta asia on vielä avoinna ja sitä käsitellään sivistyslautakunnan kokouksessa osana talousarvioesitystä torstaina 2. marraskuuta.

Artikkelin kirjoittajan kommentti

Lapin Kansan toimittaja kommentoi: ”Rovaniemen kaupungin päätös muuttaa kasvisruoan asemaa kouluissa ja oppilaitoksissa on herättänyt paljon keskustelua. On tärkeää seurata, miten tilanne kehittyy ja millaisia päätöksiä sivistyslautakunta tekee tulevassa kokouksessaan.”

Johtopäätös

Rovaniemen kaupungin päätös kasvisruoan asemasta kouluissa ja oppilaitoksissa on herättänyt paljon huomiota. Kaupungin tiedote selventää, että nykyinen päätös koskee vain kuluvaa vuotta ja tulevasta vuodesta päätetään myöhemmin. Tämä on tärkeä seurattava asia, sillä se vaikuttaa suoraan koululaisten ruokavalioon ja mahdollisesti myös heidän terveyteensä ja hyvinvointiinsa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *