Elamakerta » Puutavaraa kuljetetaan jääteitä pitkin Vaasan mökkisaarille – sääolosuhteet mahdollistavat kuljetukset ilman tarvetta matkustaa Lappiin.

Puutavaraa kuljetetaan jääteitä pitkin Vaasan mökkisaarille – sääolosuhteet mahdollistavat kuljetukset ilman tarvetta matkustaa Lappiin.

Artikkeli päivätty 20.1.2024 klo 18.13 ja päivitetty 21.1.2024 klo 9.27

![Kirkas ja kirpeä pakkassää ei ulkoilijoita pysäyttänyt](https://ilkkapohjalainen.fi/uutiset/kirkas-ja-kirpe%C3%A4-pakkass%C3%A4%C3%A4-ei-ulkoilijoita-pys%C3%A4ytt%C3%A4nyt-j%C3%A4%C3%A4reittej%C3%A4-hy%C3%B6dynsiv%C3%A4t-niin-hiiht%C3%A4j%C3%A4t-ulkoilijat-kelkkailijat-kuin-kes%C3%A4m%C3%B6kin-kunnostajatkin)

Vaasalainen Riina Paananen ja hänen valkoinen paimenkoiransa Milka eivät antaneet kirkkaan ja kirpeän pakkassään estää heitä nauttimasta ulkoilmasta. ”Jäällä pysyn reiteillä, joilla muutkin ovat kulkeneet”, sanoo Paananen.

Kuva: Tomi Kosonen

## Keskustelu aiheista

Haluatko seurata tämän artikkelin aiheita? Voit löytää oman listasi [Seuraamani aiheet](https://ilkkapohjalainen.fi/seuraamani-aiheet) -sivulta.

## Kirjoittajan kommentti

H2: ”Jäällä pysyn reiteillä, joilla muutkin ovat kulkeneet”, sanoo vaasalainen Riina Paananen. Tämä kommentti kuvastaa hyvin suomalaisten sisukkuutta ja rohkeutta, kun he nauttivat ulkoilmasta huolimatta kirpeästä pakkassäästä.

## Kirjoittajan johtopäätös

H2: Vaikka sää on kylmä ja kirpeä, se ei estä suomalaisia nauttimasta ulkoilusta. Kuten Riina Paananen ja hänen koira Milka osoittavat, ulkoilu on mahdollista, kunhan pysyy turvallisilla reiteillä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *