Elamakerta » Varsinais-Suomeen odotetaan jopa kymmenen sentin lumisateita, mikä heikentää ajokeliä merkittävästi viikonloppuna” – Turun Sanomat.

Varsinais-Suomeen odotetaan jopa kymmenen sentin lumisateita, mikä heikentää ajokeliä merkittävästi viikonloppuna” – Turun Sanomat.

Varsinais-Suomeen odotetaan runsaasti lunta, ajokeli heikkenee merkittävästi

Varsinais-Suomessa on luvassa sankkaa lumisadetta, joka voi kertyä jopa kymmenen sentin kerrokseksi. Tämä tulee vaikuttamaan viikonlopun ajokeliin merkittävästi, ja sen ennustetaan olevan erittäin huono.

Lumisade ja huono ajokeli

Lumisateen odotetaan alkavan perjantai-iltana ja jatkuvan läpi yön. Lunta saattaa sataa paikoin niin tiheästi, että se kertyy maahan jopa kymmenen sentin kerrokseksi. Tämä tulee vaikuttamaan liikenteeseen merkittävästi, ja tienpinnat voivat muuttua erittäin liukkaiksi.

Varaudu huonoon ajokeleihin

Kuljettajia kehotetaan varautumaan huonoihin ajokeleihin ja suunnittelemaan matkansa huolellisesti. On suositeltavaa välttää tarpeetonta liikkumista teillä, jos mahdollista. Lisäksi on tärkeää tarkistaa auton renkaiden kunto ja varmistaa, että ne ovat sopivat talviolosuhteisiin.

Artikkelin kirjoittajan kommentti

Artikkelin kirjoittaja toteaa: ”Lumisateen myötä tuleva viikonloppu tuo mukanaan haasteita liikenteeseen. On tärkeää, että kuljettajat ovat tietoisia olosuhteista ja valmistautuvat niihin asianmukaisesti.”

Artikkelin kirjoittajan johtopäätös

Kirjoittaja päättelee: ”Vaikka lumi tuo mukanaan kauneutta ja talvisen tunnelman, se tuo myös haasteita liikenteelle. Kuljettajien on oltava erityisen varovaisia ja valmistauduttava huonoihin ajokeleihin.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *