Elamakerta » Ilmailuliiton päälentonäytös Porissa: Hävittäjien näyttävä esitys taivaalla – katso video koosteesta.

Ilmailuliiton päälentonäytös Porissa: Hävittäjien näyttävä esitys taivaalla – katso video koosteesta.

Pori Airshow -tapahtuma käynnissä sateisesta säästä huolimatta

Tänään Poria on koetellut sateinen sää, mutta se ei ole estänyt Pori Airshow -tapahtuman järjestämistä. Tapahtuma, joka järjestetään tänä viikonloppuna, on kerännyt suuren joukon erilaisia lentokoneita.

Kaksipäiväinen lentonäytös tarjoaa monipuolisen kattauksen

Lentonäytöksen maanäyttelyssä yleisöllä on mahdollisuus nähdä kaksi kappaletta HX-hankkeessa Suomen ilmavoimien Hornetien seuraajaksi valittua Lockheed Martin F-35A Lightning II -häivehävittäjää. Nämä hävittäjät ovat saapuneet Porin Lentokentälle RAF Lakenheathin tukikohdasta Britanniasta.

Sveitsin puolustusvoimien Patrouille Suisse -osasto mukana näytöksessä

Lentonäytöksessä on myös mahdollisuus nähdä Sveitsin puolustusvoimien Patrouille Suisse -sotilastaitolento-osasto. Heidän taitonsa ja kykynsä ovat varmasti näkemisen arvoisia.

Pori Airshow 2022 kestää koko viikonlopun

Pori Airshow 2022 -tapahtuma järjestetään Porin lentokentällä ja se kestää lauantaista sunnuntaihin. Tapahtuma tarjoaa monipuolisen kattauksen erilaisia lentonäytöksiä ja muita aktiviteetteja.

Katso videokooste lauantain lentonäytöksestä

Lauantain lentonäytöksestä on koostettu video, jonka voit katsoa alta.

Artikkelin kirjoittajan lainaus

”Sateinen sää ei ole esteenä Pori Airshow -tapahtuman järjestämiselle. Tapahtuma tarjoaa yleisölle mahdollisuuden nähdä monipuolisen joukon erilaisia lentokoneita ja nauttia lentonäytöksistä”, toteaa artikkelin kirjoittaja.

Artikkelin kirjoittajan johtopäätös

Artikkelin kirjoittaja päättää: ”Pori Airshow 2022 on hieno tilaisuus nähdä erilaisia lentokoneita ja nauttia lentonäytöksistä, säästä huolimatta. Tapahtuma tarjoaa monipuolisen kattauksen ja on varmasti näkemisen arvoinen.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *