Elamakerta » Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa rikottiin jälleen lämpöennätys, lämpötila nousi yli 18 asteeseen – kesäiset lämmöt jatkuvat alueella.

Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa rikottiin jälleen lämpöennätys, lämpötila nousi yli 18 asteeseen – kesäiset lämmöt jatkuvat alueella.

Lämpöennätys rikkoutui jälleen – yli 18 astetta

Varsinais-Suomea ja Satakuntaa hemmoteltiin kesäisillä lämpötiloilla, kun lämpöennätys rikkoutui jälleen. Lämpömittari kohosi yli 18 asteen, mikä on harvinaista tähän aikaan vuodesta.

Kesäiset lämpötilat hellivät Varsinais-Suomea ja Satakuntaa

Lämpötilat nousivat poikkeuksellisen korkeiksi Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa. Alueet nauttivat kesäisistä lämpötiloista, jotka ovat harvinaisia näin varhain keväällä. Tämä on merkittävä ilmiö, sillä se osoittaa, että vuodenaikojen lämpötilatrendit ovat muuttumassa.

Lämpöennätys rikkoutui jälleen

Lämpöennätys rikkoutui jälleen, kun lämpömittari nousi yli 18 asteen. Tämä on merkittävä saavutus, sillä se osoittaa, että lämpötilat voivat nousta korkeiksi myös keväällä. Tämä on toinen kerta peräkkäin, kun lämpöennätys on rikkoutunut.

Lainaus artikkelin kirjoittajalta

Turun Sanomien kirjoittaja kommentoi: ”Lämpöennätysten rikkoutuminen on merkki siitä, että ilmastonmuutos on todellinen ja vaikuttaa sääilmiöihimme. Meidän on otettava tämä vakavasti ja ryhdyttävä toimiin ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi.”

Johtopäätös

Artikkelin kirjoittaja päättelee: ”Lämpöennätysten rikkoutuminen on merkki siitä, että ilmastonmuutos on todellinen ja vaikuttaa sääilmiöihimme. Tämä on herätyskello meille kaikille. Meidän on ryhdyttävä toimiin ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *