Elamakerta » 15. marraskuuta 1973: Hämeenlinnaan ennustetaan poikkeuksellisen sateista kesää seuraavalle vuodelle.

15. marraskuuta 1973: Hämeenlinnaan ennustetaan poikkeuksellisen sateista kesää seuraavalle vuodelle.

Hämeen Sanomat – Yhteystiedot ja Sovellukset

Hämeen Sanomat on tunnettu suomalainen sanomalehti, jonka päätoimipaikka sijaitsee Hämeenlinnassa. Tässä artikkelissa esittelemme Hämeen Sanomien yhteystiedot ja tarjoamme tietoa sen käytännöllisistä sovelluksista.

**Yhteystiedot**

Hämeen Sanomien postiosoite on PL 530, 13111 Hämeenlinna. Käyntiosoite on Vanajantie 7, Hämeenlinna. Lehteä johtaa päätoimittaja Tuulia Viitanen.

**Sovellukset**

Hämeen Sanomilla on kaksi erilaista sovellusta, jotka tarjoavat lukijoille erilaisia palveluita.

**Uutissovellus**

Uutissovellus tarjoaa tuoreimmat uutiset ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä. Sovelluksen voi ladata ja asentaa osoitteesta: [Asenna uutissovellus](https://www.hameensanomat.fi/asenna/)

**Päivän lehti -sovellus**

Päivän lehti -sovellus sisältää näköislehtemme liitteineen sekä näköislehtien arkiston. Sovelluksen voi asentaa laitteesi sovelluskaupasta. Sovelluksen voi ladata joko [App Storesta](https://apps.apple.com/fi/app/h%C3%A4meen-sanomat-sovellus/id1304257376?l=fi) tai [Google Play -kaupasta](https://play.google.com/store/apps/details?id=fi.epaper.elements.hasa2g).

**Lopuksi**

Hämeen Sanomien sovellukset tarjoavat lukijoille mahdollisuuden pysyä ajan tasalla uutisista ja lukea lehteä digitaalisessa muodossa. Kuten päätoimittaja Tuulia Viitanen toteaa: ”Digitaaliset palvelut ovat tärkeä osa nykypäivän mediakenttää ja Hämeen Sanomat haluaa olla mukana kehityksessä tarjoamalla lukijoilleen laadukkaita ja käyttäjäystävällisiä sovelluksia.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *