Elamakerta » Kuopion kaupunki jatkaa linjaansa olla puuttumatta aurausvalleihin – katsoo, että toimenpide asettaisi asukkaat epätasa-arvoiseen asemaan.

Kuopion kaupunki jatkaa linjaansa olla puuttumatta aurausvalleihin – katsoo, että toimenpide asettaisi asukkaat epätasa-arvoiseen asemaan.

Lumisade Kuopiossa: Omakoti- ja rivitaloasukkaat kokevat talven tuloa

Kuopion kaupungissa on ollut lumisateita koko alkuviikon ajan, mikä on tuonut talven tuntua omakoti- ja rivitaloasukkaille. Lumisade on vaikuttanut asukkaiden päivittäiseen elämään ja tuonut mukanaan talvisia askareita.

Tapaus Linnanpellolla: Osmo Pajusilta kolaamassa lunta

Savon Sanomat sai kiinni Linnanpellolla asuvan Osmo Pajusillan tiistaina aamupäivällä. Hän oli kolaamassa omaa ja naapurinsa yhteistä tonttiliittymää. Tämä esimerkki kuvastaa hyvin, kuinka lumisade on vaikuttanut paikallisten asukkaiden arkeen.

Kirjoittajan kommentti

”Savon Sanomien tavoittama Osmo Pajusilta kertoo, kuinka lumisateet ovat tuoneet mukanaan talvisia askareita. Tämä on hyvä muistutus siitä, että talvi on saapunut Kuopioon”, kirjoittaa Savon Sanomien toimittaja.

Kirjoittajan johtopäätös

Lumisateet ovat tuoneet mukanaan talven tuntua Kuopiossa. Omakoti- ja rivitaloasukkaat ovat alkaneet valmistautua talveen tekemällä talvisia askareita, kuten lumitöitä. Tämä on hyvä muistutus siitä, että talvi on saapunut ja sen mukanaan tuomat askareet ovat osa arkea.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *