Elamakerta » Tv-haastattelu Porissa keskeytyi massiivisen sadekuuron vuoksi – osallistujien reaktiot tallentuivat videoille.

Tv-haastattelu Porissa keskeytyi massiivisen sadekuuron vuoksi – osallistujien reaktiot tallentuivat videoille.

## Voimakas sade- ja ukkoskuuro sekoitti suoran TV-lähetyksen Porissa

Porissa koettiin erikoinen sääilmiö, kun voimakas sade- ja ukkoskuuro iski kaupunkiin juuri MTV Uutisten ”Tänään Porissa” -ohjelman alkaessa. Kuuron voimakkuus oli niin suuri, että lavalla olleet vieraat eivät tahtoneet kuulla edes toisiaan.

## Keskustelijat joutuivat taistelemaan sateen kanssa

Ohjelmassa olivat keskustelemassa Antti Kaikkonen ja Mothers in Business -järjestön puheenjohtaja Olivia Kuusinen. Aiheena oli perhe-elämä. Juuri lähetyksen alussa alkoi kuitenkin voimakas sade, joka sai torin tyhjenemään hetkessä. Sateen voimakkuus välittyi myös kotikatsomoihin saakka.

## Mikrofonit kohisivat ja keskustelu meinasi jäädä taustahälyn alle

Sade aiheutti mikrofoneihin niin paljon kohinaa, että keskustelu meinasi ajoittain jäädä taustahälyn alle. Juontajana toiminut Kirsi Alm-Siira yritti jatkaa keskustelua, mutta hetkeksi kolmikon oli pakko jopa hiljentyä suorassa lähetyksessä, niin kovaa sade piti ääntä.

## Ukkosen jyrinä toi oman lisänsä lähetykseen

Ukkosen jyrinä toi lähetykseen oman säväyksensä – muutaman kerran se pamahti suoraan keskustelupaikan eli Porin torin yläpuolella. Katso videolta, mitä kovaääninen sade aiheutti Tänään Porissa -ohjelman suorissa osuuksissa.

## Kirjoittajan johtopäätös

”Tämä oli todella poikkeuksellinen tilanne. Sääilmiö toi oman haasteensa suoraan TV-lähetykseen, mutta se myös osoitti, kuinka nopeasti sää voi muuttua ja kuinka suuri vaikutus sillä voi olla”, kommentoi sivuston kirjoittaja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *