Elamakerta » VR peruu junavuoroja ensi viikolla, vaikka sää lauhtuu – Turun Sanomat raportoi.

VR peruu junavuoroja ensi viikolla, vaikka sää lauhtuu – Turun Sanomat raportoi.

VR peruu junavuoroja ensi viikolla, vaikka sää lauhtuu - Turun Sanomat raportoi.

VR:n junavuorojen peruutukset jatkuvat huolimatta sään lauhtumisesta

Vaikka sääennusteet lupaavatkin lauhtuvaa säätä, VR on ilmoittanut, että junavuoroja tullaan perumaan myös ensi viikolla. Tämä vaikuttaa matkustajiin ympäri Suomen.

Sääolosuhteet eivät helpota liikennettä

Lauhtuva sää ei näytä tuovan helpotusta junaliikenteen haasteisiin. VR:n mukaan junavuorojen peruutukset johtuvat kaluston huoltotarpeesta, joka on kasvanut poikkeuksellisen paljon viime viikkojen kylmien sääolosuhteiden vuoksi.

Matkustajien kannattaa varautua muutoksiin

VR kehottaa matkustajia tarkistamaan aina ennen matkaa junien aikataulut ja mahdolliset muutokset. Yhtiö pyrkii tiedottamaan mahdollisista muutoksista mahdollisimman hyvissä ajoin.

Kirjoittajan kommentti

Turun Sanomien kirjoittaja toteaa: ”Vaikka sää lauhtuu, se ei poista junaliikenteen ongelmia. Matkustajien kannattaa varautua siihen, että junavuoroja saatetaan perua myös tulevina viikkoina.”

Kirjoittajan johtopäätös

Kirjoittajan mukaan tilanne on haastava sekä VR:lle että matkustajille. Lauhtuva sää ei poista ongelmia, vaan junavuorojen peruutukset jatkuvat kaluston huoltotarpeen vuoksi. Matkustajien on hyvä varautua mahdollisiin muutoksiin ja seurata aktiivisesti VR:n tiedotusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *