Elamakerta » Turussa mitattiin maanantaina hellelukemia, lämpötila nousi jopa 29 asteeseen – iisalmensanomat.fi.

Turussa mitattiin maanantaina hellelukemia, lämpötila nousi jopa 29 asteeseen – iisalmensanomat.fi.

Maanantain sää: Helle hellii Suomea, Turussa lämpötila kohosi 29 asteeseen

Maanantain sää on ollut poikkeuksellisen lämmin koko Suomessa. Erityisesti Turussa on nautittu hellelukemista, kun lämpötila on kivunnut jopa 29 asteeseen.

Helleaalto saapui Suomeen

Maanantain sää on tarjonnut suomalaisille todellisen hellepäivän. Lämpötilat ovat nousseet ympäri maata hellelukemiin, ja erityisesti Turussa on mitattu korkeita lämpötiloja. Aurinko on hellinyt suomalaisia koko päivän ajan, ja moni onkin suunnannut nauttimaan kesäpäivästä ulos.

Turku nautti korkeimmista lämpötiloista

Turussa lämpötila kohosi maanantaina jopa 29 asteeseen, mikä teki siitä yhden maan kuumimmista paikoista. Turun asukkaat nauttivat poikkeuksellisen lämpimästä säästä, ja monet suuntasivat rannoille ja puistoihin viettämään kesäpäivää.

Kirjoittajan kommentti

”Sää on ollut tänään poikkeuksellisen lämmin koko maassa, mutta erityisesti Turussa on nautittu hellelukemista. On mielenkiintoista nähdä, jatkuuko helleaalto vielä tulevina päivinä”, kommentoi sivuston kirjoittaja.

Kirjoittajan johtopäätös

Sivuston kirjoittajan mukaan maanantain sää on ollut erittäin lämmin koko maassa. Hän toteaa, että Turussa mitattiin päivän korkein lämpötila, 29 astetta. Kirjoittaja pohtii, jatkuuko helle vielä tulevina päivinä vai saadaanko pian viilennystä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *