Elamakerta » Turussa mitattiin maanantaina hellelukemia, lämpötila nousi jopa 29 asteeseen – Aamuposti.

Turussa mitattiin maanantaina hellelukemia, lämpötila nousi jopa 29 asteeseen – Aamuposti.

Turussa mitattiin maanantaina hellelukemia, lämpötila nousi jopa 29 asteeseen - Aamuposti.

Maanantai tarjosi hellepäivän – Turussa lämpötila kohosi jopa 29 asteeseen

Maanantain sää yllätti suomalaiset helteisellä lämpötilallaan. Erityisesti Turussa lämpötila nousi korkealle, jopa 29 asteeseen. Tämä tieto on saatu Aamupostin uutisartikkelista, joka kertoo maanantain sääolosuhteista.

Helteinen maanantai

Maanantain sää oli poikkeuksellisen lämmin. Turussa mitattiin päivän korkeimmaksi lämpötilaksi peräti 29 astetta. Tämä on huomattavasti korkeampi lämpötila kuin mitä yleensä odotetaan näin varhain kesäkaudella.

Sääennusteet

Sääennusteiden mukaan lämpimät kelit jatkuvat vielä useita päiviä. On mahdollista, että lämpötila saattaa nousta jopa yli 30 asteen. Tämä tarkoittaa sitä, että suomalaiset voivat nauttia kesäisistä keleistä vielä pitkään.

Lainaus Aamupostin kirjoittajalta

Aamupostin kirjoittaja kommentoi tilannetta seuraavasti: ”Tämänkaltainen helle on harvinaista näin aikaisin kesällä. On mielenkiintoista nähdä, miten sää jatkuu seuraavien päivien aikana.”

Johtopäätös

Aamupostin kirjoittajan mukaan maanantain hellepäivä oli poikkeuksellinen. Lämpötilan nousu jopa 29 asteeseen Turussa oli yllättävää, mutta tervetullutta. Sääennusteiden mukaan lämpimät kelit jatkuvat, joten suomalaiset voivat odottaa nauttivansa kesäisestä säästä vielä useita päiviä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *