Elamakerta » Turussa maanantain lämpötila nousi jopa 29 asteeseen, päivä oli helteinen koko maassa – Etelä-Suomen Sanomat.

Turussa maanantain lämpötila nousi jopa 29 asteeseen, päivä oli helteinen koko maassa – Etelä-Suomen Sanomat.

H2: Maanantai toi mukanaan hellelukemat – Turussa lämpötila kohosi 29 asteeseen

Maanantain sää on ollut poikkeuksellisen lämmin, ja erityisesti Turussa on nautittu hellelukemista. Päivän korkein lämpötila mitattiin Turussa, jossa elohopea nousi huikeaan 29 asteeseen.

H2: Hellelukemat yllättivät

Maanantain hellelukemat ovat yllättäneet monia, sillä kesäkuun alun sää on tyypillisesti vaihtelevampi. Tämän päivän lämpötilat ovat kuitenkin olleet poikkeuksellisen korkeita, mikä on tuonut mukanaan kesäisen tunnelman.

H2: Lämpimän sään jatkumisesta ei varmuutta

Vaikka maanantai on ollut hellepäivä, ei lämpimän sään jatkumisesta ole vielä varmuutta. Sääennusteet vaihtelevat, ja tulevien päivien lämpötilat voivat olla huomattavasti matalampia.

H2: Lainaus artikkelin kirjoittajalta

Artikkelin kirjoittaja toteaa: ”Maanantain hellelukemat ovat olleet poikkeuksellisia, ja erityisesti Turussa on nautittu korkeista lämpötiloista. On mielenkiintoista nähdä, jatkuuko lämmin sää tulevina päivinä.”

H2: Kirjoittajan johtopäätös

Artikkelin kirjoittaja päättää: ”Vaikka maanantain hellelukemat ovat tuoneet mukanaan kesäisen tunnelman, ei lämpimän sään jatkumisesta ole vielä varmuutta. Tulevien päivien sääennusteet vaihtelevat, ja lämpötilat voivat olla huomattavasti matalampia.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *