Elamakerta » Turun grilliyrittäjä Mantu käyttää luutaa pitääkseen riidanhaastajat loitolla – Apu.fi.

Turun grilliyrittäjä Mantu käyttää luutaa pitääkseen riidanhaastajat loitolla – Apu.fi.

Turun grilliyrittäjä Mantu käyttää luutaa pitääkseen riidanhaastajat loitolla - Apu.fi.

Turun grillikuningatar Mantu pitää järjestystä yllä luudalla

Turussa sijaitsevan suositun grillikioskin, Mantun, omistaja on tullut tunnetuksi paitsi herkullisista ruoistaan, myös erikoisesta tavastaan pitää järjestystä yllä. Grillikuningatar Mantu, kuten häntä usein kutsutaan, on ottanut tehtäväkseen pitää riitapukarit kurissa luudalla.

## Mantun grillikioski – Turun yöelämän helmi

Mantun grillikioski on ollut osa Turun yöelämää jo vuosien ajan. Kioski on tunnettu paitsi herkullisista hodareistaan ja hampurilaisistaan, myös omistajansa, Mantun, vahvasta persoonasta. Mantu on tullut tunnetuksi paitsi hyvästä ruoasta, myös siitä, että hän pitää järjestystä yllä luudalla.

## Luuta käytetään tarvittaessa

Mantu ei pelkää käyttää luutaa tarvittaessa. Jos joku asiakkaista käyttäytyy huonosti tai aiheuttaa häiriötä, Mantu ottaa luudan käteensä ja osoittaa epäkohdan. Tämä on tehnyt Mantusta paitsi suositun hahmon Turun yöelämässä, myös tehokkaan järjestyksenpitäjän.

## ”Luuta on tehokas työkalu”

Mantun mukaan luuta on tehokas työkalu järjestyksen ylläpitämiseen. ”Se on kuin symboli. Kun ihmiset näkevät luudan, he ymmärtävät, että täällä noudatetaan sääntöjä”, Mantu sanoo.

## Johtopäätös: Mantu pitää järjestystä yllä luudalla

Mantun grillikioski on paitsi suosittu ruokapaikka, myös esimerkki siitä, miten yksittäinen yrittäjä voi vaikuttaa positiivisesti ympäristöönsä. Mantun tapa pitää järjestystä yllä luudalla on tehnyt hänestä suositun hahmon ja tehokkaan järjestyksenpitäjän. Turun yöelämä olisi varmasti erilaista ilman Mantua ja hänen luutaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *