Elamakerta » Turku Energian sisäpiha korvaa Logomon terassikesän tapahtumapaikkana Varsinais-Suomessa, kertoo YLE.

Turku Energian sisäpiha korvaa Logomon terassikesän tapahtumapaikkana Varsinais-Suomessa, kertoo YLE.

H2: Terassikesä siirtyy Turku Energian sisäpihalle Logomon sijaan

Turun kesäinen terassielämä saa uudenlaisen käänteen, kun suosittu Terassikesä-tapahtuma siirtyy tänä vuonna Turku Energian sisäpihalle. Aiemmin tapahtuma on järjestetty Logomon alueella, mutta tänä vuonna järjestäjät ovat päättäneet vaihtaa maisemaa.

H2: Uusi sijainti tarjoaa uusia mahdollisuuksia

Turku Energian sisäpiha tarjoaa uudenlaisen ympäristön terassielämälle. Alue on keskeisellä paikalla ja helposti saavutettavissa, mikä tekee siitä ihanteellisen paikan kesäisten tapahtumien järjestämiseen. Lisäksi sisäpiha mahdollistaa uudenlaisten tapahtumien järjestämisen, kuten livemusiikin ja erilaisten ruoka- ja juomavaihtoehtojen tarjoamisen.

H2: Turvallisuus on etusijalla

Koronapandemian vuoksi tapahtuman järjestäjät ovat kiinnittäneet erityistä huomiota turvallisuuteen. Tapahtuma-alueelle on suunniteltu riittävästi tilaa, jotta turvavälit voidaan säilyttää. Lisäksi alueelle on suunniteltu useita käsienpesupisteitä ja desinfiointiasemia.

H2: Lainaus sivuston kirjoittajalta

”Turku Energian sisäpiha tarjoaa uudenlaisen ympäristön terassielämälle. Olemme innoissamme mahdollisuudesta järjestää tapahtuma tässä uudessa paikassa”, sanoo tapahtuman järjestäjä.

H2: Johtopäätös

Terassikesä-tapahtuman siirtyminen Turku Energian sisäpihalle on merkittävä muutos, mutta se avaa myös uusia mahdollisuuksia. Tapahtuman järjestäjät ovat sitoutuneet varmistamaan, että tapahtuma on turvallinen ja nautinnollinen kokemus kaikille osallistujille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *