Elamakerta » Tilastot osoittavat, että Porvoo ja Loviisa ovat marraskuussa Suomen harmaimpia paikkakuntia.

Tilastot osoittavat, että Porvoo ja Loviisa ovat marraskuussa Suomen harmaimpia paikkakuntia.

Tilastot osoittavat, että Porvoo ja Loviisa ovat marraskuussa Suomen harmaimpia paikkakuntia.

Marraskuun sateet tuovat harmautta etelän rannikkokaupunkeihin

Marraskuu on tunnettu vuoden harmaimpana ja pimeimpänä aikana. Tämän vuoden marraskuun sateet ovat erityisesti synkistäneet etelän rannikkokaupunkien tunnelmaa. Sääpalvelu Foreca on nyt listannut, missä Suomen paikkakunnissa marraskuun harmaus on ollut erityisen voimakasta.

Pohjois-Suomi johtaa harmauden vertailua

Forecan vertailussa Pohjois-Suomen kaupungit ovat menestyneet erityisen hyvin, jos puhutaan harmaudesta. Kuitenkin myös etelän rannikkokaupungit ovat nousseet listauksessa korkealle. Loviisa on rankattu maan seitsemänneksi ja Porvoo kymmenenneksi harmaimmaksi paikkakunnaksi.

Forecan asiantuntijan kommentti

Forecan asiantuntija toteaa: ”Marraskuun sateet ja harmaus ovat erityisen voimakkaasti läsnä tänä vuonna. Erityisesti Pohjois-Suomen kaupungit sekä etelän rannikkokaupungit Loviisa ja Porvoo ovat nousseet listauksessa korkealle.”

Johtopäätös

Marraskuun harmaus ja sateet ovat osa vuodenkiertoa, ja ne vaikuttavat erityisesti Pohjois-Suomen kaupunkien sekä etelän rannikkokaupunkien Loviisan ja Porvoon ilmapiiriin. Vaikka harmaus voi tuntua raskaalta, se on osa luonnon kiertokulkua ja tuo omanlaistaan tunnelmaa kaupunkeihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *