Elamakerta » Ilmankosteus saavuttaa 100 prosenttia Oulun seudulla, joka on peittynyt pilviverhoon” – Kaleva.

Ilmankosteus saavuttaa 100 prosenttia Oulun seudulla, joka on peittynyt pilviverhoon” – Kaleva.

Ilmankosteus saavuttaa 100 prosenttia Oulun seudulla, joka on peittynyt pilviverhoon" - Kaleva.

Oulu ja sen ympäristö peittyvät pilviin – ilmankosteus lähentelee maksimiarvoa

Oulun seutu on tänään kokenut harvinaisen sääilmiön, kun alueen ilmankosteus on saavuttanut lähes sadan prosentin tason. Tämä tarkoittaa, että ilma on käytännössä täynnä vesihöyryä.

Pilvet peittävät Oulun seudun

Oulun seudulla vallitsee tänään poikkeuksellisen pilvinen sää. Pilvisyys johtuu korkeasta ilmankosteudesta, joka on saavuttanut lähes sadan prosentin tason. Tämä tarkoittaa, että ilma on käytännössä täynnä vesihöyryä, mikä luo pilvisen sään.

Ilmankosteus huitelee sadassa prosentissa

Korkea ilmankosteus on harvinainen ilmiö, joka esiintyy yleensä vain tietyissä olosuhteissa, kuten voimakkaan sateen tai sumun yhteydessä. Tänään Oulun seudulla on kuitenkin havaittu poikkeuksellisen korkea ilmankosteus, joka on saavuttanut lähes sadan prosentin tason. Tämä tarkoittaa, että ilma on käytännössä täynnä vesihöyryä.

Kirjoittajan kommentti

Artikkelin kirjoittaja toteaa: ”Oulun seudun tämän päivän sää on poikkeuksellinen. Harvoin näemme ilmankosteuden saavuttavan näin korkeita lukemia. Tämä luo erityisen pilvisen sään, joka peittää koko seudun.”

Johtopäätös

Oulun seudun sääolosuhteet ovat tänään poikkeukselliset, kun ilmankosteus on saavuttanut lähes sadan prosentin tason. Tämä luo pilvisen sään, joka peittää koko seudun. Tällaiset sääolosuhteet ovat harvinaisia ja ne voivat vaikuttaa esimerkiksi liikenteeseen ja ulkoilusuunnitelmiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *