Elamakerta » Ensi viikolla Oulun seudulla odotetaan poutaa ja paistetta sateiden jälkeen, mutta voimakas pohjoistuuli tuo mukanaan kylmää – Kaleva.

Ensi viikolla Oulun seudulla odotetaan poutaa ja paistetta sateiden jälkeen, mutta voimakas pohjoistuuli tuo mukanaan kylmää – Kaleva.

Ensi viikolla Oulun seudulla odotetaan poutaa ja paistetta sateiden jälkeen, mutta voimakas pohjoistuuli tuo mukanaan kylmää - Kaleva.

Sääennuste lupaa poutaa ja paistetta Oulun seudulle ensi viikolla

Ensi viikon sääennuste lupaa Oulun seudulle poutaa ja paistetta, kun sateet väistyvät. Kuitenkin, pohjoistuuli tulee olemaan voimakas ja tuntuu luissa ja ytimissä.

Sateet väistyvät

Viime aikojen sateet ovat jättämässä Oulun seudun, ja ensi viikko näyttää lupaavalta. Sääennusteiden mukaan sateet väistyvät ja tilalle saapuu poutaa ja paistetta. Tämä on hyvä uutinen niille, jotka ovat kaivanneet auringonpaistetta ja kuivempaa säätä.

Poutaa ja paistetta luvassa

Ensi viikko tuo mukanaan paitsi poutasäätä, myös runsaasti auringonpaistetta. Tämä tarkoittaa, että Oulun seudulla on mahdollisuus nauttia ulkoilusta ja keväisestä luonnosta. Auringonpaiste tuo mukanaan myös valoa ja lämpöä, jotka ovat tervetulleita sateisen jakson jälkeen.

Pohjoistuuli tuntuu luissa ja ytimissä

Vaikka sää on muuttumassa kuivemmaksi ja aurinkoisemmaksi, pohjoistuuli tulee olemaan voimakas. Tuuli tuntuu luissa ja ytimissä, joten on hyvä varautua lämpimällä vaatetuksella, jos aikoo viettää aikaa ulkona.

Kirjoittajan kommentti

”Sääennusteiden mukaan Oulun seudulla on luvassa poutaa ja paistetta ensi viikolla, mutta pohjoistuuli tulee olemaan voimakas. Tämä tarkoittaa, että vaikka sää on muuttumassa aurinkoisemmaksi, on hyvä varautua lämpimällä vaatetuksella”, sanoo sivuston kirjoittaja.

Kirjoittajan johtopäätös

Kirjoittajan mukaan ”Vaikka pohjoistuuli tuo mukanaan kylmää, se ei estä nauttimasta poutasäästä ja auringonpaisteesta. On tärkeää muistaa pukeutua lämpimästi ja nauttia kevään saapumisesta.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *