Elamakerta » Alkuviikon lämpötilat pysyvät plussalla, mutta torstaina odotetaan kovaa tuulta – Viikonloppuna palataan pakkaslukemiin Siikajokilaaksossa: Kevään tulo etenee epävakaasti

Alkuviikon lämpötilat pysyvät plussalla, mutta torstaina odotetaan kovaa tuulta – Viikonloppuna palataan pakkaslukemiin Siikajokilaaksossa: Kevään tulo etenee epävakaasti

Alkuviikon lämpötilat pysyvät plussalla, mutta torstaina odotetaan kovaa tuulta - Viikonloppuna palataan pakkaslukemiin Siikajokilaaksossa: Kevään tulo etenee epävakaasti

Lämpötila pysyy plussan puolella alkuviikosta, torstaina odotettavissa kovaa tuulta

Alkuviikon sääennuste lupaa Suomessa plussakelien jatkuvan. Lämpötilan odotetaan pysyvän plussan puolella ainakin torstaihin asti, jolloin on odotettavissa kovaa tuulta. Viikonloppuna lämpötilat kuitenkin laskevat ja pakkaset tekevät paluun.

Torstaina tuulee kovaa

Torstain sääennusteessa on varoitettu kovasta tuulesta. Tuulen voimakkuus voi aiheuttaa haasteita liikenteelle ja ulkoilijoille, joten on tärkeää varautua siihen asianmukaisesti.

Pakkaset palaavat viikonloppuna

Vaikka alkuviikko onkin leuto, viikonloppuna sääennuste muuttuu. Pakkaset tekevät paluun ja lämpötilat laskevat jälleen miinuksen puolelle. Tämä tarkoittaa, että talvi ei ole vielä ohi, vaikka kevään merkkejä onkin jo ilmassa.

”Kevät tulee keikkuen”

Sivuston kirjoittajan mukaan ”Kevät tulee keikkuen”. Tämä tarkoittaa, että vaikka kevään merkkejä onkin jo nähtävissä, talvi ei ole vielä täysin ohi. Lämpötilan vaihtelut ja sääolosuhteiden muutokset ovat tyypillisiä tähän aikaan vuodesta.

Johtopäätös

Sivuston kirjoittajan johtopäätöksen mukaan kevät tekee tuloaan hitaasti mutta varmasti. Vaikka alkuviikon lämpötilat ovat plussan puolella ja torstaina tuulee kovaa, viikonloppuna pakkaset tekevät paluun. Tämä on muistutus siitä, että vaikka kevät on jo ovella, talvi ei ole vielä täysin ohi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *