Elamakerta » Ensimmäiset kesäkauden häätäjäiset järjestetään lauantaina Mikkelin torilla.

Ensimmäiset kesäkauden häätäjäiset järjestetään lauantaina Mikkelin torilla.

Ensimmäiset kesäkauden häätäjäiset järjestetään lauantaina Mikkelin torilla.

Grilli-Kahvila Toripulu päättää kesäkautensa raskaalla rockilla

Grilli-Kahvila Toripulu on tunnettu siitä, että se tarjoaa raskaan työn vastapainoksi raskaat huvit. Tänä vuonna kahvila päättää kesäkautensa suurella rytinällä.

Lauantain ohjelma

Lauantaina 2. syyskuuta Toripulun torilla on luvassa runsaasti ohjelmaa koko päivän ajan. Päivä aloitetaan syysmarkkinoilla ja torikirpputorilla. Illan tullen torin ylle vedetään tummempaa verhoa, kun kello 19.00 alkaa valmistautuminen historian ensimmäisiin torin kesäkauden häätäjäisiin.

Toripulun yrittäjä Mikko Romo kertoo, että tarkoituksena on tuoda torille jotain uutta ja poikkeavaa normaalista torikaavasta. ”Tuomme Toripulun iltaohjelmaan kolme metallibändiä. Niistä kaksi edustaa paikallista osaamista,” toteaa Deathropy-yhtyeen vokalisti Harri Häkkinen.

Esiintyvät bändit

Illan aikana yleisö pääsee nauttimaan kolmen metallibändin esityksistä. Esiintyvät yhtyeet ovat Funeral Unit, Walaja ja Deathropy. Niistä Walaja tulee Helsingistä.

”Tarjolla on siis asteen verran napakampaa meininkiä. Lavalle astelevista bändeistä kaksi on kohtuullisen tuoreita, helsinkiläiset vieraamme ovat toimineet jo pidempään,” taustoittaa Häkkinen.

Deathropy, Funeral Unit ja Walaja

Deathropy on vuonna 2022 perustettu yhtye, jonka musiikilliset esikuvat ovat vahvasti Ruotsin Göteborgin melodisessa death metallissa ja thrash metallissa. Funeral Unit on vuonna 2021 perustettu death metal -yhtye Mikkeli-Hirvensalmi -akselilta. Walaja on perustettu jo vuonna 2014, ja yhtyeen musiikki on maanläheistä ja raskasta kansanmetallia groovella höystettynä.

Toripulun teltassa

Bändit soittavat Toripulun teltassa, yleisöläheisesti torin tasossa, ilman varsinaista esiintymislavaa. ”Palvelut pelaavat ruoan ja juoman osalta koko tapahtuman ajan. Jos sää näyttää vaativan, pystytämme yleisölle lisäkatoksia suojaksi,” lupaa Romo. Kesäkauden häätäjäiset on yleisölle maksuton tapahtuma.

Aikataulu

Tapahtuma alkaa klo 19:00. Klo 20:00 esiintyy Funeral Unit, klo 21:15 Walaja ja klo 22:45 Deathropy. Tapahtuma päättyy klo 00:00.

Yrittäjän kommentti

”Olemme innoissamme siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme jotain uutta ja erilaista. Toivomme, että tämä tapahtuma tuo iloa ja elämyksiä kaikille osallistujille,” toteaa Toripulun yrittäjä Mikko Romo.

Yhteenveto

Grilli-Kahvila Toripulu päättää kesäkautensa suurella rytinällä tarjoamalla asiakkailleen unohtumattoman elämyksen. Luvassa on paitsi syysmarkkinat ja kirpputori, myös kolmen metallibändin konsertti. Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *