Elamakerta » Lahti-Liukkonen ja Ahtiainen etenivät MM-pudotuspeleihin Meksikossa, kertoo Lapin Kansa.

Lahti-Liukkonen ja Ahtiainen etenivät MM-pudotuspeleihin Meksikossa, kertoo Lapin Kansa.

Lahti-Liukkonen ja Ahtiainen etenivät MM-pudotuspeleihin Meksikossa, kertoo Lapin Kansa.

Lahti-Liukkonen ja Ahtiainen etenivät MM-pudotuspeleihin Meksikossa

Suomalaiset beach volley -pelaajat Riikka Lehtonen ja Niina Ahtiainen ovat tehneet vaikutuksen Meksikon MM-kisoissa. He ovat onnistuneet iskemään itsensä pudotuspeleihin, mikä on merkittävä saavutus suomalaiselle beach volley -joukkueelle.

Voittoja ja tappioita

Lehtonen ja Ahtiainen aloittivat kisat vahvasti voittamalla ensimmäisen ottelunsa. Tämän jälkeen he kohtasivat kuitenkin tappion, mutta pystyivät nousemaan takaisin voittojen tielle seuraavassa ottelussa. Tämä voitto varmisti heille paikan pudotuspeleissä.

Seuraavat askeleet

Pudotuspelit alkavat torstaina, ja suomalaiskaksikko kohtaa ensimmäisellä kierroksella sveitsiläisen joukkueen. Ottelu tulee olemaan haastava, mutta Lehtonen ja Ahtiainen ovat valmiita taistelemaan jatkopaikasta.

Kirjoittajan kommentti

”Lahden-Liukkosen ja Ahtiaisen suoritus on ollut vakuuttavaa. He ovat osoittaneet, että suomalainen beach volley on kansainvälisellä tasolla”, kommentoi Lapin Kansan toimittaja.

Johtopäätös

Suomalaiskaksikon suoritus Meksikon MM-kisoissa on ollut erinomainen. Heidän etenemisensä pudotuspeleihin on merkittävä saavutus, joka nostaa suomalaisen beach volleyn profiilia kansainvälisesti. Tulevat ottelut näyttävät, kuinka pitkälle he pystyvät etenemään kisoissa.