Elamakerta » Lahti etenee Kisapuiston katsomohankkeessa ottaen huomioon paikallisten urheiluseurojen toiveet – YLE Päijät-Häme.

Lahti etenee Kisapuiston katsomohankkeessa ottaen huomioon paikallisten urheiluseurojen toiveet – YLE Päijät-Häme.

Lahti etenee Kisapuiston katsomohankkeessa ottaen huomioon paikallisten urheiluseurojen toiveet - YLE Päijät-Häme.

Kisapuiston katsomoprojekti etenee Lahdessa – Seurojen toiveet otetaan huomioon

Lahden Kisapuiston uuden katsomon rakennushanke on ottanut askeleen eteenpäin. Kaupunki on kuunnellut paikallisten seurojen toiveita ja pyrkii toteuttamaan ne mahdollisuuksien mukaan.

Seurojen toiveet huomioitu

Lahden kaupunki on ollut aktiivisessa vuoropuhelussa paikallisten urheiluseurojen kanssa, jotta uusi katsomo palvelisi parhaalla mahdollisella tavalla niin urheilijoita kuin katsojiakin. Seurojen toiveita on kuunneltu ja niitä pyritään toteuttamaan mahdollisimman hyvin.

Projektin eteneminen

Kisapuiston katsomoprojekti on edennyt suunnitteluvaiheeseen. Tavoitteena on, että uusi katsomo olisi valmis käyttöön vuoden 2023 aikana. Projektin etenemistä seurataan tarkasti ja pyritään pitämään aikataulussa, jotta urheiluseurat ja katsojat pääsevät nauttimaan uusista tiloista mahdollisimman pian.

Artikkelia koskeva lainaus sivuston kirjoittajalta

”Kisapuiston katsomoprojektin eteneminen on merkittävä askel eteenpäin Lahden urheiluelämässä. On hienoa, että kaupunki on kuunnellut seurojen toiveita ja pyrkii toteuttamaan ne. Tämä osoittaa, että urheiluseurojen ja kaupungin välinen yhteistyö toimii”, toteaa YLE:n toimittaja.

Sivuston kirjoittajan johtopäätös

Kisapuiston katsomoprojektin eteneminen on positiivinen uutinen Lahden urheiluseuroille ja kaikille urheilun ystäville. Seurojen toiveiden huomioiminen osoittaa, että kaupunki arvostaa paikallista urheilutoimintaa ja haluaa kehittää sitä. Tämä projekti on merkittävä askel kohti entistä parempia urheiluolosuhteita Lahdessa.