Elamakerta » Jäteauto aiheutti vahinkoa omakotitalon autokatokselle törmäyksessä Lahdessa, kertoo Päijät-Hämeen alueen uutismedia ess.fi.

Jäteauto aiheutti vahinkoa omakotitalon autokatokselle törmäyksessä Lahdessa, kertoo Päijät-Hämeen alueen uutismedia ess.fi.

Jäteauto aiheutti vahinkoa omakotitalon autokatokselle törmäyksessä Lahdessa, kertoo Päijät-Hämeen alueen uutismedia ess.fi.

Jäteauto aiheutti vahinkoa omakotitalon autokatokselle Lahdessa

Lahdessa sattui erikoinen onnettomuus, kun jäteauto törmäsi omakotitalon autokatokseen. Tapahtuma sattui keskiviikkona iltapäivällä ja aiheutti merkittävää vahinkoa autokatokselle.

Onnettomuuden kulku

Jäteauto oli normaalilla keräysreitillään, kun se jostain syystä ajautui pois tieltä ja törmäsi omakotitalon autokatokseen. Onnettomuuden syytä ei toistaiseksi tiedetä, mutta poliisi tutkii tapausta.

Vahingot

Autokatos kärsi törmäyksessä huomattavia vahinkoja. Onneksi kukaan ei ollut tapahtumahetkellä autokatoksessa, eikä henkilövahinkoja sattunut. Myös jäteauton kuljettaja selvisi tilanteesta ilman fyysisiä vammoja.

Poliisin tutkinta

Poliisi on aloittanut tapauksen tutkinnan ja pyrkii selvittämään onnettomuuden syyn. Alustavien tietojen mukaan kyseessä saattaa olla tekninen vika jäteautossa tai kuljettajan inhimillinen virhe.

Lainaus sivuston kirjoittajalta

”Jäteauton törmäys omakotitalon autokatokseen on erikoinen tapaus. Onneksi kukaan ei loukkaantunut, mutta vahingot ovat merkittävät. Poliisin tutkinta tuo toivottavasti selkeyttä tapahtumien kulkuun”, toteaa ess.fi:n toimittaja.

Sivuston kirjoittajan johtopäätös

”Onnettomuus on muistutus siitä, että vaaratilanteita voi syntyä arvaamattomissa paikoissa ja tilanteissa. On tärkeää, että jäteautojen kunnossapitoon ja kuljettajien koulutukseen kiinnitetään huomiota, jotta vastaavilta tapauksilta voidaan jatkossa välttyä”, päättää ess.fi:n toimittaja.