Elamakerta » Lounaisrannikolla riehuu lumimyräkkä, suurimmat lumikertymät odotettavissa Lohjanharjun alueella – Savon Sanomat raportoi

Lounaisrannikolla riehuu lumimyräkkä, suurimmat lumikertymät odotettavissa Lohjanharjun alueella – Savon Sanomat raportoi

Lounaisrannikolle saapunut lumimyräkkä, suurin lumisade odotettavissa Lohjanharjun alueella

Lounaisrannikko on saanut osansa talven lumimyräkästä, joka on tuonut mukanaan runsaita lumisateita. Suurimmat lumikertymät ovat odotettavissa Lohjanharjun tienoilla.

Lumisateet jatkuvat

Lumisateet jatkuvat edelleen ja ne voivat aiheuttaa haasteita liikenteelle. On suositeltavaa varautua huonoihin ajokeleihin ja mahdollisiin viivästyksiin.

Suurimmat lumikertymät Lohjanharjulla

Lohjanharjun alueella odotetaan suurimpia lumikertymiä. Lumisateen ennustetaan jatkuvan seuraavien päivien ajan, mikä voi johtaa merkittäviin lumikertymiin alueella.

Varaudu huonoon ajokeliin

Lumisateiden vuoksi ajokeli voi olla paikoitellen haastavaa. Liikenteessä liikkuvia kehotetaan noudattamaan varovaisuutta ja varautumaan mahdollisiin viivästyksiin.

Lainaus artikkelin kirjoittajalta

”Lumimyräkkä on tuonut mukanaan runsaita lumisateita, jotka voivat aiheuttaa haasteita liikenteelle. Suurimmat lumikertymät ovat odotettavissa Lohjanharjun tienoilla”, toteaa artikkelin kirjoittaja.

Johtopäätös

Lounaisrannikon lumimyräkkä jatkuu ja suurimmat lumikertymät ovat odotettavissa Lohjanharjun alueella. Liikenteessä liikkuvia kehotetaan varautumaan huonoon ajokeliin ja mahdollisiin viivästyksiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *