Elamakerta » Kuopio lykkää päätöstä Vehmersalmen yläkoulun tulevaisuudesta, opetus jatkuu normaalisti seuraavan lukuvuoden ajan – YLE.

Kuopio lykkää päätöstä Vehmersalmen yläkoulun tulevaisuudesta, opetus jatkuu normaalisti seuraavan lukuvuoden ajan – YLE.

Kuopio lykkää päätöstä Vehmersalmen yläkoulun tulevaisuudesta

Kuopion kaupunki on päättänyt siirtää ratkaisua Vehmersalmen yläkoulun kohtalosta. Päätös tarkoittaa, että opetus jatkuu entisellään seuraavan lukuvuoden ajan.

Päätöksen taustalla

Kuopion kaupungin päätös lykätä ratkaisua Vehmersalmen yläkoulun tulevaisuudesta on saanut sekä positiivista että negatiivista palautetta. Monet vanhemmat ja opettajat ovat ilmaisseet huolensa koulun tulevaisuudesta, mutta toisaalta myös helpotusta siitä, että opetus jatkuu ainakin vielä seuraavan lukuvuoden ajan.

Opetus jatkuu entisellään

Vehmersalmen yläkoulu jatkaa toimintaansa normaalisti seuraavan lukuvuoden ajan. Tämä tarkoittaa, että oppilaat voivat jatkaa opintojaan tutussa ympäristössä ilman suuria muutoksia. Kuopion kaupunki on luvannut tiedottaa mahdollisista muutoksista hyvissä ajoin ennen seuraavan lukuvuoden alkua.

Kirjoittajan kommentti

YLE:n toimittaja toteaa: ”Kuopion kaupungin päätös siirtää ratkaisua Vehmersalmen yläkoulun kohtalosta on merkittävä. Se osoittaa, että kaupunki on valmis kuuntelemaan huolestuneiden vanhempien ja opettajien ääntä. Toisaalta se myös herättää kysymyksiä siitä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.”

Johtopäätös

Toimittajan johtopäätöksen mukaan Kuopion kaupungin päätös on monitahoinen. Se tarjoaa toisaalta helpotusta, koska opetus jatkuu entisellään seuraavan lukuvuoden ajan. Toisaalta se jättää avoimeksi kysymyksen siitä, mitä Vehmersalmen yläkoululle tapahtuu tulevaisuudessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *