Elamakerta » Hiekanpoiston aloitus viivästyy Kuopiossa sään muuttuessa talvisemmaksi – Savon Sanomat.

Hiekanpoiston aloitus viivästyy Kuopiossa sään muuttuessa talvisemmaksi – Savon Sanomat.

Hiekanpoiston aloitus viivästyy Kuopiossa sään muuttuessa talvisemmaksi - Savon Sanomat.

Hiekanpoisto Kuopiossa viivästyy talvisemman sään vuoksi

Kuopiossa hiekanpoiston aikataulu on joutunut muutoksiin, kun sää on muuttunut odotettua talvisemmaksi. Tämä tieto tulee Savon Sanomien tuoreesta uutisesta.

Talvinen sää yllätti

Kuopiossa asuvat ovat tottuneet siihen, että hiekanpoisto aloitetaan keväisin heti, kun lumi on sulanut. Tänä vuonna kuitenkin talvinen sää on palannut yllättäen, mikä on pakottanut siirtämään hiekanpoiston aloitusta.

Hiekanpoiston aloitus lykkääntyy

Savon Sanomien mukaan Kuopion kaupungin tekninen virasto on ilmoittanut, että hiekanpoisto ei voi alkaa suunnitellusti, koska sääolosuhteet ovat muuttuneet talvisemmiksi. Tämä tarkoittaa sitä, että hiekkaa ei voida poistaa teiltä ja kaduilta niin kauan kuin sää pysyy kylmänä ja lumisena.

Seuraavat askeleet

Kuopion kaupungin tekninen virasto seuraa tilannetta ja aloittaa hiekanpoiston heti, kun sääolosuhteet sen sallivat. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että hiekanpoisto aloitetaan heti, kun lumi on sulanut ja sää on lämmennyt riittävästi.

Lainaus artikkelin kirjoittajalta

Savon Sanomien toimittaja kommentoi tilannetta seuraavasti: ”Talvinen sää on tuonut mukanaan haasteita, mutta Kuopion kaupungin tekninen virasto on valmis aloittamaan hiekanpoiston heti, kun sääolosuhteet sen sallivat.”

Johtopäätös

Vaikka talvinen sää on tuonut mukanaan haasteita Kuopion hiekanpoistolle, kaupungin tekninen virasto on valmis aloittamaan työt heti, kun sääolosuhteet sen sallivat. Tämä tarkoittaa, että kuopiolaiset voivat odottaa puhtaampia katuja heti, kun sää lämpenee.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *