Elamakerta » Tänään on mahdollista, että kevään lämpöennätys rikkoutuu jälleen.

Tänään on mahdollista, että kevään lämpöennätys rikkoutuu jälleen.

Tänään on mahdollista, että kevään lämpöennätys rikkoutuu jälleen.

Ennuste: Etelä-Suomessa lähestytään vuoden korkeimpia lämpötiloja

Etelä-Suomen alueella odotetaan tänään vuoden toistaiseksi korkeimpia lämpötiloja. Sääpalveluyritys Foreca on ennustanut, että lämpötila voi kohota jopa 15–17 asteeseen.

Kevään korkein lämpötila mitattiin Salossa

Tämän kevään korkein lämpötila on toistaiseksi kirjattu Varsinais-Suomessa sijaitsevassa Salossa. Tiistaina iltapäivällä mittari näytti siellä 15,2 astetta. Maanantaina korkein lämpötila, 13,6 astetta, mitattiin Kouvolassa.

Sade- ja ukkoskuuroja odotettavissa

Lämpimän sään lisäksi tänään on luvassa sade- ja ukkoskuuroja. Ne ovat todennäköisimpiä Lounais-Suomessa sekä paikoin maan etelä- ja länsiosissa.

Kirjoittajan kommentti

”Tämän päivän sääennuste lupaa Etelä-Suomeen vuoden toistaiseksi korkeimpia lämpötiloja. Sääpalveluyritys Forecan mukaan lämpötila voi kohota jopa 15–17 asteeseen. Samalla on kuitenkin odotettavissa sade- ja ukkoskuuroja, erityisesti Lounais-Suomessa sekä paikoin maan etelä- ja länsiosissa”, toteaa sivuston kirjoittaja.

Johtopäätös

Sääolosuhteet ovat vaihtelevia, ja vaikka lämpötilat ovat korkeita, sateen ja ukkosen mahdollisuus on olemassa. On tärkeää pysyä ajan tasalla sääennusteista ja varautua mahdollisiin sään muutoksiin”, päättää sivuston kirjoittaja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *